FOLLOW US: facebook twitter

Σ. Παπαδόπουλος: «Ο Αστέρας υστερεί στην οργάνωση»

Ημερομηνία: 16-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Καυστικός ο Σούλης Παπαδόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις

Ο νέος τεχνικός του Αστέρα, Σούλης Παπαδόπουλος, εμφανίζεται καυστικός στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Αστέρα, κάνοντας λόγο για ελλιπή οργάνωση στο σύλλογο. «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω. Για μένα αυτό που μετράει είναι η οργάνωση και η διάρκεια. Δεν σημαίνει ότι επειδή βρέθηκε ένας άνθρωπος όπως ο κ. Παπαγεωργίου και έβαλε χρήματα και πήρε πέντε παίκτες ή προηγουμένως έναν καλό προπονητή, όλα λύθηκαν και έγινε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Αυτό που θέλει μια ομάδα είναι η οργάνωση και η ομάδα υστερεί πολύ σε αυτό τον τομέα. Να μην κάτσουν λοιπόν όλοι πάνω στον κ. Παπαγεωργίου, επειδή έχει δώσει κάποια χρήματα.

Θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Μπορεί να κερδίσεις την Κυριακή την Καλαμάτα και να πούμε ότι όλα είναι τέλεια. Για μένα αυτό δεν θα πει τίποτα. Αυτό που θα μετρήσει είναι η οργάνωση και η διάρκειαΕλπίζω ότι και με την έλευση του κ. Αγγελή, θα μπορέσει να υλοποιηθεί το σχέδιο και να καταφέρουμε αυτό που χρειάζεται ο Αστέρας. Επαναλαμβάνω όμως, θα πρέπει να μιλήσουμε για θέματα οργανωτικά. Είναι κρίμα για τον άνθρωπο που βάζει τόσα χρήματα».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με την Καλαμάτα, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέφερε:

«Το παιχνίδι της Κυριακής, είναι παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με βαριά φανέλα, πολύ κόσμο, μια ομάδα με αξιόλογους παίκτες, όπως έχουμε και εμείς. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιος θα κάνει λιγότερα λάθη… Η δική μας ομάδα έχει μια σειρά από προβλήματα, όπως οι δυο επιθετικοί μας, ο Μαρουκάκης και ο Μπαρμπαρούσης, δυο καλοί παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν προπονηθεί όλη την εβδομάδα μαζί μου παρά ελάχιστα. Θα δούμε την Κυριακή πώς θα είναι και ανάλογα θα κρίνουμε…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος