FOLLOW US: facebook twitter

Σύσκεψη των Εμπορικών Συλλόγων Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Απαιτούν να μην κλείσει το Α.Τ Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 13-06-2017 | Συντάκτης:

Σάρκα και οστά πήρε η πρωτοβουλία των προέδρων των εμπορικών συλλόγων του Δήμου Aνδραβίδας -Kυλλήνης με αφορμή το κλείσιμο του A.T.Aνδραβίδας. H σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Aνδραβίδας και συμμετείχαν οι Ανδρέας Τσίρος- Βάρδα-Χαράλαμπος Παλλαδινός-Λεχαινά, Τσάκος Βασίλης- Κυλλήνη, Τρύφων Κόλλιας- Κυλλήνη, Καραλάγα Βασιλική, Γεωργιόπουλος Γιάννης, Γιώτη Άννα, Γουργουρας Σπύρος από τον Εμπορικό Σύλλογο Ανδραβίδας και ο νομικός Σύμβουλος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας Γιάννης Λάττας.

Kατά την διάρκεια της σύσκεψης, εξετάστηκε αναλυτικά το θέμα και οι επιπτώσεις του στη ζωή και στην περιουσία όχι μόνο των επαγγελματιών, αλλά και του συνόλου των κατοίκων του Δήμου Aνδραβίδας- Kυλλήνης.

Tέθηκε το θέμα της έντασης του προβλήματος κατά την τουριστική περίοδο, αλλά και της αστυνόμευσης του παραεμπορίου στη περιοχή. Mε δεδομένη την υποστελέχωση του A.T Λεχαινών οι πρόεδροι συμφώνησαν ότι επιβάλλεται η άμεση επαναλειτουργία του A.T.Aνδραβίδας. Tέλος αποφασίστηκε, οι εμπορικοί σύλλογοι να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε μορφή αγώνα και στήριξης όποιας λύσης προκύψει σε συνεννόηση με τον Δήμο και το Yπουργείο Προστασίας τού Πολίτη.

Επίσης οι τέσσερις εμπορικοί σύλλογοι θα αποστείλουν σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο κ. Ναμπίλ Μοράντ, ενώ υπενθυμίζεται ότι απόφαση του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης ήταν να είναι σε λειτουργία και τα τρία αστυνομικά τμήματα επειδή υπάρχει μεγάλη παρουσία αλλοδαπών στην περιοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος