FOLLOW US: facebook twitter

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας: Συνάντηση με Μητροπολίτη και Δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 04-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

diaitites-liatsis

Της Μαρίας Καραντώνη

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύργου πραγματοποίησε χθες ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλείας κ. Βασιλείου Σπυρίδων, ο Α΄ Αντιπρόεδρος  Λαμπρόπουλος Νικόλαος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Αθανασόπουλος Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Ζαχαρόπουλος Γεώργιος και το μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου και μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πύργου κ. Λιάγκουρας Κων/νος.

Ο Δήμαρχος Πύργου δήλωσε με αφορμή την επίσκεψη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας:  «Είχα μια ωραία συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλείας. Πιστεύω ότι βρίσκει καινούργια έκφραση ο σύνδεσμος στο πρόσωπο του Προέδρου και είμαι σίγουρος ότι θα έχει μια νέα και ωραία πορεία.

Έχω παραχωρήσει κατά το παρελθόν, έναν χώρο στο Στάδιο Πύργου για να στεγάσει τον σύνδεσμο. Είναι χώρος συνάθροισης και γραφείων και κάποια μικροπροβλήματα που διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν, άμεσα θα επουλωθούν.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της Ηλείας στον τομέα του αθλητισμού»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος  του Συνδέσμου, Σπύρος Βασιλείου επεσήμανε: «Να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας, το Δήμαρχο όπου έχει έδρα ο σύνδεσμός διαιτητών Ηλείας, να τον ευχαριστήσουμε για τα καλά του λόγια, που ούτως ή άλλως το ξέρουμε ότι και στις παλαιότερες θητείες του ήταν αρωγός στην προσπάθεια του συνδέσμου διαιτητών Ηλείας. Να σημειώσουμε ότι μεταφέραμε στον κ. Δήμαρχο την πρότασή μας για την διοργάνωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Διαιτητών να πραγματοποιηθεί στην Ηλεία.

Εμείς Δήμαρχε, είμαστε του «εμείς» και όχι του «εγώ», είμαστε εδώ με διάθεση συνεργασίας, ομόνοιας, πραότητας, να πάμε όλοι μαζί, γιατί ούτως ή άλλως ο Νομός που ζούμε αυτό έδειξε στην κοινωνία, στον κόσμο, στον πλανήτη, το να αγωνιζόμαστε μέσα σε πνεύμα συνεργασίας ομόνοιας και δημιουργίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι πέρα από εμάς, μακριά από εμάς.

Και τελειώνοντας να σας ευχαριστήσω, γιατί για ότι θέσαμε στην κρίση σας σε ότι αφορά την επίλυση προβλημάτων είστε από την πρώτη στιγμή θετικότατος, και το σημαντικό είναι ότι επί των ημερών σας πάλι δεν θα διαταραχθεί αυτό που εσείς έχετε τότε, πιο παλιά είχατε πει, ότι τα γραφεία του συνδέσμου θα παραμείνουν εκεί, και θα περιμένουμε τις θετικές ενέργειες από όλους. Σας ευχαριστούμε για την εδώ παρουσία μας, που μας δεχθήκατε με εγκαρδιότητα».

 

diaitites-germanos

Επεσκέφθησαν και τον Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανό

Παράλληλα, η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Συνδέσμου επεσκέφθη χθες και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κκ Γερμανό, προκειμένου να πάρει την ευλογία του για την άσκηση των καθηκόντων της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος