FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: Γιόρτασε τα 3χρονα γενέθλιά του

Ημερομηνία: 28-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

oloi-mazi-genethlia1

Τα γενέθλιά του  από τα 3 χρόνια ίδρυσης του, με μια διαδρομή πολύπλευρων δράσεων ,κυρίως φιλανθρωπικών και εθελοντικών, γιόρτασε ο Επιμορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Πύργος Ολοι μαζί», την περασμένη Δευτέρα στην ταβέρνα Σταυροδρόμι στον Αη- Γιάννη. Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, αφού όλα τα μέλη του Συλλόγου με τις οικογένειες τους παρευρεθήκαν, σε γιορτινή ατμόσφαιρα, έκοψαν την τούρτα τους με τα τρία κεράκια, παρεϊστικα, με πολύ κέφι, καλό φαγητό και διασκέδαση.

oloi-mazi-genethlia3

Εκ μέρους του Δ,Σ του Συλλόγου, μίλησε η αντιπρόεδρος Κορίνα Ζαβέα που έκανε έναν μικρό απολογισμό των τρίχρονων δράσεων του ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Αρχικά αναφέρθηκε στο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου, στις επισκέψεις και τα γεύματα αγάπης για τους ηλικιωμένους στα ιδρύματα της Μητρόπολης, όπου μάλιστα τόνισε ότι με επιστολή του ο Μητροπολίτης Ηλείας τους έχει δώσει την άδεια να επισκέπτονται τα ιδρύματα της Μητρόπολης και να στηρίζουν τους τροφίμους του και τα άτομα της τρίτης ηλικίας, αναγνωρίζοντας έτσι το έργο τους. Το  οποίο μάλιστα, επεκτείνεται και στο ίδρυμα της Φιλοθέης που φιλοξενεί άπορα παιδιά και που είχαν διοργανώσει γι αυτά ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με δράσεις και μπουφέ. Παράλληλα πέρα από το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης που διοργάνωσε πέρυσι, συνεχίζεται καθ΄ολη τη διάρκεια του χρόνου, η συλλογή τροφίμων για άπορες οικογένειες και βεβαίως το ίδιο προετοιμάζεται και τώρα για τις γιορτές. Επίσης η κ. Ζαβέα αναφέρθηκε στις εθελοντικές δράσεις του Συλλόγου, στην παρουσία και συμμετοχή τους στην Αφή της Φλόγας, στο Μαραθώνιο, στις επίσκεψή τους στους πρόσφυγες της Μυρσίνης, σε περιβαλλοντικές δράσεις, στην παρουσία τους στα πολιτιστικά προγράμματα της πόλης, στην ετήσια γιορτή τους με τα Πολιτιστικά Δρώμενα που έχει γίνει θεσμός, στα θεατρικά τους, στην πολύ επιτυχημένη Γιορτή Μακαρονάδας όπου το δικό τους μερίδιο εσόδων θα διατεθεί για την προσροφά τροφίμων σε άπορες οικογένειες, όπως και στα σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που διοργανώνουν σήμερα το απόγευμα στο REX στην κεντρική πλατεία Πύργου με ελεύθερη είσοδο. Τέλος αναφορά έκανε στο ψυχαγωγικό κομμάτι, αφού και η ψυχαγωγία χρειάζεται για να τονώνεται και το ηθικό των μελών του, στις εκδρομές που διοργανώνουν κυρίως με επισκέψεις σε μοναστήρια με προσκυνηματικό χαρακτήρα και πολλά άλλα.

oloi-mazi-genethlia2

Καταλήγοντας  η αντιπρόεδρος του Συλλόγου τόνισε ότι και η νέα χρονιά που σε λίγο έρχεται, θα είναι το ίδιο πλούσια σε όλες τις παραπάνω δράσεις με κύρια στόχευση το φιλανθρωπικό έργο και τον εθελοντισμό. Στην συνέχεια έκοψαν την τούρτα τους και ακολούθησε γλέντι και χορός ως τις πρωτες πρωινές ώρες.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος