FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογοι «Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιφέρειας Λεχαινών» & «Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμαλιάδας»: Η Ηλεία δικαιούται πανεπιστημιακές σχολές.

Ημερομηνία: 23-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα
Καταγγέλλουμε το Υπουργείο Παιδείας και το Πανεπιστήμιο Πατρών για την αδιανόητη συμπαιγνία εναντίον της κοινωνίας της Ηλείας.

Με αφορμή τη στάση  της πρυτανικής αρχής του Πανεπιστημίου Πατρών και τη θέση του Υπουργείου Παιδείας για επικείμενο αποκλεισμό της Ηλείας από τον ακαδημαϊκό χάρτη με το κλείσιμο ουσιαστικά των πανεπιστημιακών τμημάτων του Νομού μας,

Οι σύλλογοι «Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιφέρειας Λεχαινών»  και «Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμαλιάδας» καταδικάζουν αυτή τη μεταχείριση του τόπου μας.

Καλούν το Υπουργείο Παιδείας να αναπτύξει, στηρίζοντας, και όχι να κλείσει τα τμήματα.

Να σταματήσει την πολιτική της καταστροφής και να στηρίξει τη δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με τη χώρα και την κοινωνία της Ηλείας στη δίνη της πανδημίας, είναι αδιανόητο το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» για μια επιπλέον υποβάθμιση και καταστροφή του τόπου.

Συντασσόμαστε ως εκπαιδευτικοί με τους φορείς της Ηλείας και ζητάμε τη λειτουργία των τμημάτων Αμαλιάδας και Πύργου, επεκτείνοντας ταυτόχρονα το αίτημά μας για αποδοχή από το Υπουργείο Παιδείας, της πρότασης – μελέτης του συνάδελφου μας, Αν. Καθηγητή Παναγιωτόπουλου Γιώργου, για δημιουργία Σχολής Πολιτισμικών Σπουδών – «Ολυμπιακή Σχολή» στον Νομό μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος