FOLLOW US: facebook twitter

Σύγκρουση στη Βουλή με αφορμή το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.»

Ημερομηνία: 05-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» με τις συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Βρυξέλλες και Βερολίνο με στόχο να εφαρμοστεί κανονικά το μέτρο περικοπής των συντάξεων.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας «Δεν ντράπηκε να πάει μέχρι το Βερολίνο ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να ζητήσει διαβεβαιώσεις ότι η Γερμανία θα πιέσει ώστε να εφαρμοστεί το μέτρο της περικοπής των συντάξεων; Δεν καταλαβαίνει ότι αυτό το ανήθικο πολιτικό σαμποτάζ δεν πλήττει την κυβέρνηση αλλά την ίδια τη χώρα;»

«Αποδείξατε αυτές τις ημέρες ποιες είναι οι πραγματικές σας προθέσεις. Ντροπή, ντροπή, ντροπή, κύριε Μητσοτάκη. Ντροπή σας απέναντι στους συνταξιούχους, στους Έλληνες πολίτες, στο κόμμα σας, απέναντι στη χώρα. Υπερασπίζεστε τα στενά κομματικά σας συμφέροντα», συνέχισε σε υψηλούς τόνους.

Απαντώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να αποδομήσει το ρεπορτάζ της εφημερίδας τονίζοντας «Είστε σοβαρός; Αναπαράγετε ρεπορτάζ της Εφ.Συν. ως αληθινό;» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συνεχίσει λέγοντας «Είναι τόσο έγκριτη που δεν γνώριζε ότι δεν συναντήθηκα με τον κ. Ζεεχόφερ και δεν γνώριζε ότι δεν συναντήθηκα ποτέ με την κ. Μέρκελ σε αυτή τη Σύνοδο Κορυφής», χωρίς, πάντως, να τοποθετείται για το εάν συναντήθηκε με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Όλαφ Σολτς.

«Είστε ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης που αναπαράγετε αυτά τα άθλια δημοσιεύματα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το επίσημο πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη, όπως αυτό ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του προέδρου του κόμματος.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος