FOLLOW US: facebook twitter

Συστράτευση για το «καραβάνι της Υγείας» στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 20-06-2017 | Συντάκτης:

Αντίστροφη μέτρηση για τις 28 Ιουνίου

Δυναμικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση θέλουν να δώσουν οι φορείς της Αμαλιάδας σε ότι αφορά την απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου της πόλης. Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πολλά, το παρασκήνιο γύρω από τη λειτουργία έντονο και οι αντιδράσεις οξύνονται διαρκώς, με τις φωνές που κάνουν λόγω για απαξίωση της νοσηλευτικής μονάδας, να δυναμώνουν.

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας στο γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με τη συμμετοχή του ιδίου αλλά και των προέδρων των φορέων της πόλης και του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων του ΓΝ Αμαλιάδας Βασίλη Μιχαλόπουλου, για το «καραβάνι της Υγείας» που στις 28 Ιουνίου θα περάσει από την Αμαλιάδα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης, ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστος Βαλιανάτος.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Χριστοδουλόπουλος μετά την ανακοίνωση για το «καραβάνι της Υγείας» που ελήφθη από το σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου Αμαλιάδας και την ΠΟΕΔΗΝ, έχει ληφθεί απόφαση να συμμετάσχει και ο δήμος σε αυτή τη δράση. Για το λόγο αυτό έγινε και η χθεσινή σύσκεψη ώστε να συντονιστούν οι φορείς για τη μορφή συμμετοχής τους στην κινητοποίηση. Στόχος όπως είπε είναι η συμμετοχή να είναι όσο το δυνατόν μαζικότερη. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Χριστοδουλόπουλος τόνισε πως θα εξεταστεί το κλείσιμο των υπηρεσιών του δήμου τη συγκεκριμένη ημέρα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζομένων Βασίλης Μιχαλόπουλος, επισήμανε πως «… σκοπός της συνάντησης με τους φορείς της πόλης και το δήμαρχο, είναι από τη μια πλευρά να ενημερωθούν όλοι για τις διεργασίες που έχουν γίνει έως σήμερα, τις συζητήσεις και τις αποφάσεις από τους εργαζόμενους και την ομοσπονδία, σχετικά με το καραβάνι της Υγείας που θα γίνει την μεθεπόμενη Τετάρτη 28 Ιουνίου, ξεκινώντας από το νοσοκομείο και καταλήγοντας στην εθνική οδό.

Διαδικαστικά είναι τα ζητήματα, απλά πρέπει να συντονιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης μας, προκειμένου με ημέρα αυτή να κατακλυστούν οι δρόμοι από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες. Από τους πολίτες της Αμαλιάδας που θέλουν το νοσοκομείο της πόλης τους ανοιχτό και όχι έρμαιο στις ορέξεις του ενός και του άλλου, κυβερνώντος».

Τέλος απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση την 28η Ιουνίου στις εννέα το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος