FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζουν εκπομπή οι Τ. Κοροντζής και Λ. Βασιλάτος: Σύσκεψη με Χρ. Χριστοδουλόπουλο για το Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 17-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Σύσκεψη σχετικά με τη λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας «Ήλιδα 91,1», πραγματοποιήθηκε υπό τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου 2017 στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας κ. Σπύρος Τζουλέκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Τσαπάρας και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί κ. Τάσος Κοροντζής και κ. Λάμπης Βασιλάτος.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις των δύο ραδιοφωνικών παραγωγών, οι οποίες συνοδεύτηκαν από τις παραιτήσεις τους. Κατά τη συνάντηση όλες οι πλευρές τοποθετήθηκαν και αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, αποκαταστάθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις.

Η αγάπη όλων για το Δημοτικό Ραδιόφωνο υπερίσχυσε, με αποτέλεσμα οι όποιες διαφωνίες να λυθούν άμεσα. Συνεπώς οι μουσικοί παραγωγοί κ. Τάσος Κοροντζής και κ. Λάμπης Βασιλάτος συνεχίζουν κανονικά την παρουσία τους στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που καταβάλλεται για περαιτέρω ανάπτυξη του ιστορικού μέσου της πόλης μας, ως αρωγοί στην προσπάθεια που συντελείται τα τελευταία χρόνια από τη Δημοτική Αρχή, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το Διοικητικό  Συμβούλιο.

Στην περίπτωση των κ.κ. Κοροντζή και Βασιλάτου η διαφωνία που υπήρξε δεν αφορούσε επ’ ουδενί σε ενδεχόμενη κατάργηση της εκπομπής τους, αλλά σε διαφοροποίηση της ώρας μετάδοσης, κάτι που λύθηκε άμεσα με την καταλυτική παρέμβαση του Δημάρχου Ήλιδας.

Ως εκ τούτου δεν υφίσταται πλέον κανένας λόγος παραίτησης και οι ακροατές  του «Ήλιδα 91,1» από την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 θα μπορούν και πάλι να ακούσουν την αγαπημένη τους εκπομπή που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι μουσικοί παραγωγοί, Τάσος Κοροντζής και Λάμπης Βασιλάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος