FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου

Ημερομηνία: 18-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκίνησε και το Ελληνικό Ωδείο Πύργου υποδέχεται σπουδαστές όλων των ηλικιών, με την λειτουργία των Αναγνωρισμένων Σχολών από το Κράτος και τις Προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Λειτουργίας Σχολές του Ελληνικού Ωδείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φοιτήσουν στις αναγνωρισμένες από το Κράτος Μουσικές Σχολές: Ενόργανης Μουσικής, Φωνητικής Μουσικής, Ανώτερων Θεωρητικών, Βυζαντινής Μουσικής και να προετοιμαστούν κατάλληλα για να εισαχθούν στα Μουσικά Τμήματα των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Επίσης η φοίτηση μπορεί να γίνει σε μουσικές Σχολές στα μονοπάτια της Σύγχρονης και Λαϊκής Μουσικής καθώς και στα τμήματα Παραδοσιακής Μουσικής, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό  μια μεγάλη γκάμα Μουσικών Σπουδών.

Για τους μικρούς φίλους ηλικίας 4-6 ετών, λειτουργούν τμήματα Μουσικής Προπαιδείας και για τους φίλους του Θεατρικού Παιχνιδιού, ηλικίας 7-17 ετών, λειτουργεί το θεατρικό εργαστήρι του Ωδείου.

Η Παιδική-Εφηβική χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου υποδέχεται όλα τα παιδιά από 7 έως 17 ετών που αγαπούν το τραγούδι, προσφέροντας δωρεάν συμμετοχή για όλους τους σπουδαστές του Ωδείου. 

Επιπλέον υπάρχουν προσφορές σε όλα τα μαθήματα για ειδικές κατηγορίες σπουδαστών όπως σε μέλη πολύτεκνων ή μονογονεϊκών οικογενειακών, σε εκμάθηση περισσοτερών του ενός οργάνων, σε αδέρφια σπουδαστές, όπως και στα τρία αδέρφια σπουδαστές το ένα φοιτεί δωρεάν κ.α.

85 Χρόνια Παράδοση στη Μουσική Εκπαίδευση!

Πληροφορίες – Εγγραφές στη γραμματεία του Ωδείου

κάθε μέρα, Πρωί 10:30 – 13:30, Απόγευμα  18:00 – 21:00 και Σάββατο 10:30 – 13:30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

28ης Οκτωβρίου 38, Τ.Κ. 27131, Πύργος.

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος