FOLLOW US: facebook twitter

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας-Κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένος σε ιερέα

Ημερομηνία: 18-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής,ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά, προσποιούμενος τον ιερέα.

Συνελήφθη, το απόγευμα, με ένταλμα σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος αναζητείτο από τον Μάρτιο του 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Αλιμο, το οποίο νοίκιαζε συγγενικό του πρόσωπο. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν προέβαλε αντίσταση όταν είδε μπροστά του τους αστυνομικούς. Σημειώνεται ότι συνελήφθη και ένας 45χρονος οπαδός του, που ήταν μαζί του την ώρα της εφόδου της αστυνομίας.

Ο Αρτέμης Σώρρας κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο Σώρρας καταδικάστηκε τον Μάρτιο του 2017 μαζί με τη σύζυγό του σε οκταετή κάθειρξη και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, μετά από μήνυση που του έκανε ο κουμπάρος του και πρώην συνεργάτης του Φώτης Λεμπίδας.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο Αρτέμης Σώρρας είχε κλέψει 100.000 ευρώ την περίοδο που οι δύο άνδρες συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, ενώ ο κουμπάρος του τον είχε καταγγείλει πως για την αγοραπωλησία του αυτοκινήτου του ο καταζητούμενος του είχε δώσει ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ. Οι αρχές έως σήμερα δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ εις βάρος του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: dikaiologitika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος