FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει το Δ.Σ Ανδραβίδας-Κυλλήνης με τρέχοντα θέματα την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ημερομηνία: 12-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με τρέχοντας θέματα συνεδριάζει την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 8 το βράδυ, το Δ.Σ Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Σημαντικότερα θέματα της συνεδρίασης η αποδοχή χρηματοδότησης 405.000,00€ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, για την ένταξη της πράξης: Βελτίωση πρόσβασης – Ασφαλτοστρώσεις σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020», η έγκριση δαπανών για την συνδιοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, η αύξηση των ωραρίου εργασίας προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. Κέντρου Ένταξης Μεταναστών, Γνωμοδότηση για αναμόρφωση προϋπολογισμού , οικονομικού έτους 2018, του Ν.Π. του Δήμου με την επωνυμία: «Π.Κ.Κ.Κ. Σταφιδοκάμπου».

Επίσης το Δ.Σ θα γνωμοδοτήσει για αναμόρφωση προϋπολογισμού , οικονομικού έτους 2018, του Ν.Π. του Δήμου με την επωνυμία: «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης»(Εισηγήτρια: δ.σ. και Αντιπρόεδρος του Ν.Π. Κα Γεωργιοπούλου-Κοντόγιωργα Άννα), γνωμοδότηση για αναμόρφωση προϋπολογισμού , οικονομικού έτους 2018, του Ν.Π. του Δήμου με την επωνυμία: «Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος(Εισηγήτρια:δ.σ. και Πρόεδρος του Ν.Π, συμμετοχή

του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην πρόταση με τίτλο: «Καινοτόμες τεχνολογίες για την αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και ειδικότερα των προσβάσιμων κάστρων σε διασυνοριακό επίπεδο: “EMO.Undergrounds”» που θα υποβληθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής εδαφικής συνεργασίας «Interreg VB Αδριατικής-Ιονίου»

Τέλος απόφαση θα ληφθεί για την τοποθέτηση αποφοίτων  ΕΠΑΛ στα πλαίσια υλοποίησης του μεταλυκειακού  έτους –τάξη μαθητείαςσχολικούέτους 2018-2019 και θα συζητηθεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΤμήματοςΔιοίκησης,Οικονομίας&ΕπικοινωνίαςΠολιτιστικών&ΤουριστικώνΜονάδων του Τ.Ε.Ι.ΔυτικήςΕλλάδος με έδρα τον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος