FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

Ημερομηνία: 05-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, κα Στέλλα Κυριακίδου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρωθυπουργός τόνισε πως αποτελεί τιμή για την Κύπρο και τον Ελληνισμό η εκλογή της κας Κυριακίδου ως Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς ποτέ άλλοτε πολιτικός από την Κύπρο δεν κατείχε υψηλότερο ευρωπαϊκό και διεθνές αξίωμα.

Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός τόνισε την κρισιμότητα του ρόλου του Συμβουλίου της Ευρώπης στην προάσπιση των ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών.

 

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με δημάρχους νησιών για την προσφυγική κρίση

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε νωρίτερα συνάντηση με τους Δημάρχους Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, Χίου, Μανώλη Βουρνού, και τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου, Φραντζέσκο Παρασκευά.

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση στα νησιά που δέχονται τις μεγαλύτερες προσφυγικές ροές και για τις προτάσεις και τις θέσεις των Δημάρχων για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος