FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων με Δήμαρχο Ολυμπίας: Στο επίκεντρο η υπηρεσία καθαριότητας

Ημερομηνία: 30-09-2019 | Συντάκτης:

Η καθαριότητα και η αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, ήταν το βασικό θέμα που συζητήθηκε στην συνάντηση του προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως με τη νέα δημοτική αρχή Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, επισήμανε στο Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο, τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στη συγκεκριμένη υπηρεσία, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει άμεσα να γίνουν προσλήψεις εποχιακού προσωπικού για την ενίσχυση της. Επίσης, έθεσε σε όλους τους τόνους, την αντίθεση του Συλλόγου και όλων των δημοτικών υπαλλήλων, στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου, ζήτημα το οποίο είχε επισημάνει και στη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Πύργου με τους εργαζομένους της υπηρεσίας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι στη συνάντηση, συμμετείχαν αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ενώ αντίστοιχες επαφές θα έχει το προεδρείο των εργαζομένων με τους Δήμους Ζαχάρως και Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος