FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Ο.Π Αμαλιάδας με αγρότες στο Καλλίκωμο: Καταθέτουν πρόταση για τις παραλίμνιες εκτάσεις

Ημερομηνία: 01-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Η εκμετάλλευση των εκτάσεων των πρώην λιμνών και ειδικά της Αγουλινίτσας, απασχόλησε τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Καλλίκωμο. Ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας, Χρήστος Βαλιανάτος μετέφερε στους καλλιεργητές τα όσα συζητήθηκαν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου στην πρόσφατη συνάντησή τους στην Αθήνα, όπου τέθηκε και το θέμα της εκμετάλλευσης των αγροτικών εκτάσεων στις πρώην λίμνες.

Οι αγρότες άκουσαν με προσοχή τα όσα μετέφερε ο κ. Βαλιανάτος και εξέφρασαν τις απόψεις τους για το ζήτημα που τους απασχολεί έντονα εδώ και χρόνια, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες εκτάσεις, μεγάλα σχήματα και ανώνυμες εταιρίες.

Όπως είπε ο κ. Βαλιανάτος την Παρασκευή το απόγευμα στις 7 θα γίνει εκ νέου συνάντηση με τους αγρότες παρουσία και του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου για το θέμα ώστε να καταρτιστεί η τελική πρόταση που θα κατατεθεί προς το υπουργείο, για να δοθεί οριστική λύση. «Εμείς θέλουμε οι εκτάσεις αυτές να παραμείνουν στα χέρια των αγροτών που τόσα χρόνια δραστηριοποιούνται και καλλιεργούν στην περιοχή και για τα επόμενα χρόνια…» σχολίασε ο κ. Βαλιανάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος