FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Λιατσή με προσωρινή Επιτροπή: Προετοιμάζουν προκήρυξη για το Πλανητάριο!

Ημερομηνία: 10-02-2017 | Συντάκτης:

liatsis-planitario

Η δημιουργία του Πλανηταρίου στο χώρο του Πολύκεντρου στον Πύργο, συζητήθηκε στη διάρκεια χθεσινής σύσκεψης στο Λάτσειο, μεταξύ του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, και των μελών της Προσωρινής Επιτροπής που έχει συσταθεί για την δημιουργία του με στόχο να παρουσιάσουν ολοκληρωμένη πρόταση εντός μηνός στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Διονύσης Μπέλτσος και τα μέλη της Επιτροπής που αποτελείται από τους εκπαιδευτικούς Άγγελο Λαμπρόπουλο, Δημήτριο Παπαγεωργίου, Ηλία Καλογήρου, Γεώργιο Μπέλτσο.

Η δημιουργία του Πλανητάριου, θα συντελέσει πόλο έλξης για εσωτερικό τουρισμό κυρίως από μαθητές που προέρχονται από μαθητικές εκδρομές.

Εκ μέρους της προσωρινής επιτροπής δηλώθηκε και υπήρξε δέσμευση, ότι για την έρευνα που θα γίνει προκειμένου να δημιουργηθεί Πλανητάριο στην πόλη του Πύργου, θα ξεκινήσουν τις ενέργειες (βασισμένοι και σε μια υπάρχουσα παλαιότερη μελέτη) για την επικαιροποίηση όλων των υπαρχόντων στοιχείων με σκοπό να φτάσουν σε επίπεδο προετοιμασίας της προκήρυξης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος