FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Λιατσή με αποφοίτους των ΕΠΑΛ Πύργου

Ημερομηνία: 31-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συμμετέχουν στο πρόγραμμα Μαθητείας στο δήμο

Με τους απόφοιτους των ΕΠΑΛ Πύργου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Μαθητεία (αποφοίτων ΕΠΑ.Λ) στο Δήμο Πύργου, συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής. .

Στην συνάντηση συμμετείχε η Αν. Δ/ντρια Παιδείας και Δια βίου Μάθησης κα Σοφία Ζάγκλη, οι δύο επιβλέποντες Προϊστάμενοι κα ΓαγιανήΣυσκάκη Δ/ντρια Καθαριότητας και κ. Γεώργιος Ράλλης Τμηματάρχης Η/Μ και οι επιβλέποντες εκπαιδευτικοί κ. Σπύρος Γιάχος και κ. Παναγιώτης Μπάστας από το 1ο ΕΠΑΛ Πύργου.

Οι ειδικότητες των αποφοίτων που συμμετείχαν στην συνάντηση ήταν τεχνικοί οχημάτων και τεχνικοί ηλεκτρονικών και υπολογιστικών συστημάτων, εγκαταστάσεων, δικτύων και τηλεπικοινωνιών.

Η μαθητεία των αποφοίτων θα περιλαμβάνει συστηματικές, μακροχρόνιες περιόδους εναλλαγής μάθησης στο χώρο εργασίας και στο χώρο εκπαίδευσης θα οδηγήσει σε απόκτηση αναγνωρισμένων προσόντων.

Ο Δήμος Πύργου αναλαμβάνει την ευθύνη για το μέρος του προγράμματος εκπαίδευσης και κατάρτισης που πραγματοποιείται στο χώρο εργασίας, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ομαλή ένταξη των αποφοίτων του ΕΠΑΛ στον εργασιακό βίο. Ο ρόλος άλλωστε του προγράμματος αφορά στην προετοιμασία των αποφοίτων ώστε να είναι ικανοί να εισέλθουν με επιτυχία και αξιώσεις στο επάγγελμα τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος