FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Γ. Λιατσή με Θοδωρή Ζαγοράκη χθες στο Λάτσειο

Ημερομηνία: 30-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θοδωρή Ζαγοράκη, υποδέχτηκε χθες στο Λάτσειο, συνοδευόμενο από τον Γιώργο Καραγκούνη, ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής.

Ο κ. Ζαγοράκης, που βρέθηκε στον Πύργο, με αφορμή τον μεγάλο φιλικό αγώνα «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή» για την υποστήριξη του μικρού Μάριου από την Ζαχάρω, θέλησε να ενημερωθεί για την πόλη και το Δήμο καθώς στις αρμοδιότητες του στην Ευρωβουλή πέρα από τον Πολιτισμό και την Παιδεία είναι και ο αθλητικός τουρισμός.

Ο κ. Λιατσής, εξήρε τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στον μεγάλο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα τονίζοντας ότι η κοινωνική τους προσφορά έχει ξεφύγει από τα όρια του αθλητισμού και έχει πάει πολύ παραπάνω. «Έχουν ενταχθεί σε μια κοινωνία που τους θέλει  μαχόμενους και χρήσιμους για όλη τη ζωή τους. Σήμερα η συνάντηση με τον κ. Ζαγοράκη έχει ξεχωριστή σημασία. Δεν υποδέχομαι τον άνθρωπο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου αλλά υποδέχομαι τον Ευρωβουλευτή που με τους αγώνες του και την παρουσία του στο κοινοβούλιο της Ευρώπης επιβεβαιώνει ότι μπορεί να είναι εκεί επάξια και να προσφέρει. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον να μάθει πράγματα για την πόλη μας και με χαρά τον ενημερώνω. Για την πόλη, πρωτεύουσα του Νομού, που είναι δίπλα στο λίκνο του πολιτισμού την Αρχαία Ολυμπία. Παρακολουθώ πάρα πολύ καλά, κυρίως  τις πολιτικές του κινήσεις και επιβεβαιώνω τη δράση του. Έχουμε κοινούς φίλους, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Ελίζα Βοζεμπεργκ και άλλους και τον καλωσορίζω στην πόλη μας προσφέροντας του ένα μικρό κόσμημα για την γυναίκα του με το έμβλημα του δήμου, ένα νόμισμα με το κεφάλι του Δία…».

Με τη σειρά του, ο κ. Ζαγοράκης, επισήμανε ότι συμμετέχουν με χαρά και όχι από υποχρέωση σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, τονίζοντας πως «πλέον όλοι είμαστε γονείς και καταλαβαίνουμε τι σημαίνει να είσαι γονιός και να αγωνιάς για το παιδί σου». «Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια και σε εσάς στο δήμο και τα παιδιά που οργάνωσαν αυτό τον αγώνα. Ας κάνουμε όλοι μια μεγάλη προσευχή για το Μάριο, να έρθει το δυνατόν πιο γρήγορα πίσω. Για αυτό το σκοπό ήρθαμε εδώ και επειδή έχουμε γνωριστεί και στις Βρυξέλες, πάντα ήθελα να έρθω στον Πύργο γιατί πρέπει οι ευρωβουλευτές να έχουμε άμεση σχέση με τους δήμους οπότε τι πιο ευχάριστο να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους, και με τον Καραγκούνη που είναι από εδώ… Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από τον Πύργο, είχα πολλά χρόνια να έρθω και βλέπω πόσο έχετε αξιοποιήσει την πλατεία κ.α. Το κομμάτι που ασχολούμαι στην Ευρωβουλή έχει να κάνει με τον Πολιτισμό την παιδεία και τον αθλητικό τουρισμό και ότι θέλετε θα είμαστε στη διάθεση σας ανά πάσα στιγμή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος