FOLLOW US: facebook twitter

Συμμετοχή του Ελληνικού Ωδείου Πύργου σε δύο εκπαιδευτικά προγράμματα στις εκδηλώσεις της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Πύργου

Ημερομηνία: 13-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Για μία ακόμα χρονιά η Δημόσια Βιβλιοθήκη Πύργου άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί το μαθητικό κοινό της πόλης μας προσφέροντάς του ξεχωριστές, εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές εκδηλώσεις την καλοκαιρινή περίοδο και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 18 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018.

Ανάμεσα στους αξιόλογους εκπαιδευτές-εθελοντές του προγράμματος βρίσκονται και καθηγητές αλλά και συνεργάτες του Ελληνικού Ωδείου Πύργου. Συγκεκριμένα  :

  • Την Δευτέρα 16 Ιουλίου οι Καθηγήτριες του Ωδείου μας Μαρία Ασημακοπούλου, εκπαιδευτικός-Μουσικολόγος, πτυχ. Σχολής Μουσικών Σπουδών (Ιόνιο Πανεπιστήμιο), με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη διδακτική της Μουσικής (πιάνο) – πιανίστα και Μαρίνα Θεοδωροπούλου, εκπαιδευτικός – Μουσικολόγος, πτυχ. Σχολής Μουσικών Σπουδών (Ιόνιο Πανεπιστήμιο), Master of Music, διδάκτωρ Πανεπιστημίου York, Uk, σοπράνο, θα παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παραμυθω-τραγουδώ» για νήπια και προνήπια.
  • Την Παρασκευή 20 Ιουλίου η Σπυριδούλα Μπάστα, συντηρήτρια έργων τέχνης, Αγιογράφος βυζαντινών εικόνων και τοιχογραφιών, και μέλος του Δ.Σ. του Μουσικού Συλλόγου Ορφεύς 1932 – Ωδείον Πύργου, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Ο Γλυκασμός των Αγγέλων» για παιδιά Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού.
  • Την Δευτέρα 23 Ιουλίου ο Θοδωρής Παναγόπουλος καθηγητής κιθάρας, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ελληνικού Ωδείο Πύργου & της Μικτής Χορωδίας Πύργου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Μουσικά Όργανα του Κόσμου» για παιδιά Δ΄ & Ε΄ Δημοτικού.
  • Την Παρασκευή 27 Ιουλίου οι καθηγήτριες του Ωδείου μας Φωτεινή Νικολοπούλου Μουσικολόγος, πτυχ. Μουσικών Σπουδών Πανεπιστημίου Αθηνών  και η Δώρα Ξένου καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών,   θα παρουσιάσουν πρόγραμμα «Μουσικής Προπαιδείας» για παιδιά νηπιακής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Οι εκδηλώσεις στη βιβλιοθήκη θα ολοκληρωθούν με  τιμητική εκδήλωση για τους εθελοντές και όλους τους συμμετέχοντες στα προγράμματα, την Τετάρτη 1 Αυγούστου .

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου τιμώντας την προσφορά στον τόπο μας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης και επαινώντας την πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία των ανθρώπων της, τους ευχαριστεί και θα είναι συμπαραστάτης των προσπαθειών τους.

Το Ωδείο θα προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε μαθητές που θα λάβουν μέρος στα παραπάνω προγράμματα και θα  ενδιαφερθούν να μάθουν μουσική στη νέα σχολική χρονιά. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος