FOLLOW US: facebook twitter

Συμμετοχή Β. Γιαννόπουλου σε τηλεδιάσκεψη, υπό τον Υφυπουργό Πολ. Προστασίας Ν.Χαρδαλιά

Ημερομηνία: 19-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, συμμετείχε χθες Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες της χώρας, ήταν η ενημέρωση για την πρόσληψη – από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας – των 192 στελεχών, στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου  (ΙΔΟΧ) διάρκειας 8 μηνών, καθώς και η κατανομή τους ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Για την Π.Ε Ηλείας, ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας κ.Γιαννόπουλο, ότι έχουν προσληφθεί 4 άτομα, τα οποία θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία στο Διοικητήριο της Π.Ε, στον Πύργο, από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 – όπως και σε όλη την Ελλάδα. Αποστολή τους, είναι η παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορωνοϊού και των στενών επαφής τους, καθώς και η αντιμετώπιση κάθε είδους υγειονομικής ή άλλης απειλής.

Οι 192 προσληφθέντες, θα ενταχθούν στον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας και θα στελεχώσουν τα 13 αντίστοιχα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Κέντρα (Π.Ε.ΚΕ.Π.Π) σύμφωνα με τις προβλέψεις του Εθνικού Προγράμματος Πολιτικής Προστασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος