FOLLOW US: facebook twitter

Συμμετέχουν στον 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Σκακιστικού σκίτσου στα Καλάβρυτα τα εικαστικά εργαστήρια της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας και Παλαιοχωρίου

Ημερομηνία: 21-11-2017 | Συντάκτης:

Ο δάσκαλος ζωγραφικής Κρίστο Χάσα και οι μαθητές του από τα εικαστικά εργαστήρια Αμαλιάδας και Παλαιοχωρίου

Στον 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Σκακιστικού σκίτσου «Καλάβρυτα 2017», θα συμμετάσχει με μεγάλες προσδοκίες για διακρίσεις, μαζί με τους μαθητές και τη φετινή χρονιά, ο δάσκαλος ζωγραφικής στα εικαστικά εργαστήρια της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας και Παλαιοχωρίου, Κρίστο Χάσα.

Ο διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων το 1943. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στα Καλάβρυτα, στο πλαίσιο Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος που διοργανώνει ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ).

Ο κ. Κρίστο Χάσα θα συμμετάσχει με ένα έργο του από συνθετική μελάνι και μολύβι που φέρει τον τίτλο «Ποτές δεν ξεχνάμε».  Η παιδική ομάδα ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας και του τμήματος Παλαιοχωρίου Γαστούνης δημιούργησαν – εκτός από τα ατομικά τους έργα – και ένα ομαδικό, αφιερωμένο στην μνήμη των χαμένων αγωνιστών.

Στην περσινή διοργάνωση ο Κρίστο Χάσα είχε λάβει το 2ο ατομικό βραβείο στην κατηγορία των επαγγελματιών είναι Ηλείοι μαθητές γύρισαν με πολλούς επαίνους και βραβεία.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν:

Αναστασία Πατσούρα, Γ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου Σαβαλίων

Νίκος Νικολακόπουλος, Β΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας

Μπέττυ Νικολακοπούλου, Α΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας

Ιωάννης Παπανδρικόπουλος, Α΄ τάξης Γυμνασίου Αμαλιάδας

Θανάσης Χρυσανθακόπουλος, Γ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου Σαβαλίων

Αντωνάτος Παναγιώτης, Β΄ τάξη Γυμνασίου Γαστούνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος