FOLLOW US: facebook twitter

Συγχαρητήρια Μοράντ, Μίγκου στο Σ.Ε.Φ.Α.

Ημερομηνία: 06-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ.κ. Ναμπίλ Μοράντ, Ανδρέας Μίγκος απέστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα για την άνοδο του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Ν. Μοράντ: «Η επιτυχία σας τιμά τον Δήμο»

«Θα ήθελα να σα συγχαρώ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ ΕΣΚΑΗ και την άνοδό σας στην Α2. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές , προπονητές , διοίκηση και φιλάθλους που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα , αρωγοί στις προσπάθειες των αθλητών. Ο Σ.Ε.Φ.Α. έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι με την ομαδική και μεθοδική δουλειά την δύναμη ψυχής την επιθυμία της  νίκης και το «ευ αγωνίζεσθαι», οι στόχοι κατακτώνται.

Η επιτυχία σας τιμά τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια όλους τους Δημότες.

Είμαι σίγουρος ότι θα είστε άξιοι εκπρόσωποι και στις μεγαλύτερες κατηγορίες και εύχομαι να συνεχίσετε δυναμικά».

 

Α. Μίγκος: «Σε κατηγορία που αρμόζει στην ιστορία του»

«Συγχαίρω ολόθερμα  την ομάδα μπάσκετ του ΣΕΦΑ  Ανδραβίδας η οποία  μετά από μια πολύ καλή πορεία ολόκληρη  τη χρονιά αλλά και στους αγώνες playoff , αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στη Β΄ κατηγορία της ΕΣΚΑΗ και πήρε πανηγυρικά την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Ήταν μια συλλογική προσπάθεια παικτών, προπονητή, διοίκησης αλλά και του ενθουσιώδους κοινού που γέμισε πολλές φορές ασφυκτικά το κλειστό Γυμναστήριο.

Με την άνοδο αυτή ο ΣΕΦΑ ανεβαίνει  σε μια κατηγορία που αρμόζει στην μεγάλη ιστορία του και εύχομαι να συνεχίσει τις επιτυχίες και τα επόμενα  χρόνια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος