FOLLOW US: facebook twitter

Συγχαρητήρια για τη «Λευκή Νύχτα» – Επιστολή του πρ. Δημοτικού Συμβουλίου στον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου

Ημερομηνία: 07-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

leyki-nyxta8

Επιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, απέστειλε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεσσαλάς, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του σώματος προς τον Εμπορικό Σύλλογο για την διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας” στον Πύργο, η οποία στέφθηκε  με επιτυχία.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:                                                               

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, συγχαίρει τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, αλλά και όσους συνέβαλαν για την ιδιαίτερα πετυχημένη διοργάνωση της πρώτης «Λευκής Νύχτας» του Πύργου, που διεξήχθη στις 20 Αυγούστου 2016.

Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου τόσο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, όσο και ως αγοραστικό κοινό, το αποδεικνύει περίτρανα.

 Το Δημοτικό Συμβούλιο, σχεδόν ομόφωνα, εξαρχής αποδέχθηκε την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης και εν συνεχεία ενέκρινε τη συμμετοχή του Δήμου Πύργου στην διοργάνωσή της.

 Πιστεύουμε ότι «Η Λευκή Νύχτα» που ήδη εφαρμόζεται σε πολλές ευρωπαϊκές, αλλά και ελληνικές πόλεις θα πρέπει να γίνει θεσμός στην πόλη μας, στοχεύοντας σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, με την ταυτόχρονη εξάλειψη των όποιων προβλημάτων ή αστοχιών παρατηρήθηκαν.

 Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, θα είναι πάντα αρωγός σε ανάλογες προσπάθειες.

Καλή συνέχεια στο έως και σήμερα πετυχημένο έργο σας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος