FOLLOW US: facebook twitter

Συγκίνηση για τους επιστήμονες του «αύριο»: Εκδηλώσεις βράβευσης των νέων φοιτητών σε Λεχαινά, Βάρδα και Ανδραβίδα

Ημερομηνία: 05-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Περίσσεψε η συγκίνηση, και στις τρεις εκδηλώσεις βράβευσης που διοργανώθηκαν για τους νεοεισερχομένους φοιτητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Περισσότεροι από 120 επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, τιμήθηκαν σε Λεχαινά, Βάρδα και Ανδραβίδα, σε ισάριθμες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Σινέ Άστρον, στο παλιό Δημαρχείο Βάρδας και το Δημαρχείο Ανδραβίδας.

Τις εκδηλώσεις είχαν επιμεληθεί οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων σε συνεργασία με το δήμο ενώ στις σύντομες τοποθετήσεις του, ο Δήμαρχος κ. Μοράντ συνεχάρη τους επιτυχόντες καθώς και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους που κατάφεραν να οδηγήσουν τα παιδιά τους σε αυτό το επίπεδο.

Τόσο το Σινέ Αστρον στα Λεχαινά όσο και το παλιό Δημαρχείο της Βάρδας και το Δημαρχείο Ανδραβίδας, ήταν κατάμεστα από φοιτητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Στις εκδηλώσεις βράβευσης που πραγματοποιήθηκαν σε ξεχωριστές ημερομηνίες, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο Πανοσιολογιότατος Φιλάρετος Σπανόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, ο βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Αρβανιτάκης, ο Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο αναπλ. Διοικητής της Ν.Μ. Αμαλιαδας Γιάννης Λέντζας, ο Λιμενάρχης Κατακόλου Δημήτρης Παπαηλιού, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Σάκης Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ζώης Υφαντής και πολλοί άλλοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος