FOLLOW US: facebook twitter

Στροφυλιά Ραχών: Απομάκρυναν οι κτηνοτρόφοι τις αυθαίρετες κατασκευές

Ημερομηνία: 03-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

strofilia-katedafiseis1

Χωρίς άλλες εντάσεις έλαβε τέλος το θέμα των πρώτων πρωτοκόλλων κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών μέσα στο δάσος της Στροφιλιάς στις Ράχες Κρεστένων. Χθες εξέπνευσε η τελευταία προθεσμία που είχαν δώσει οι αρμόδιες υπηρεσίες για να απομακρύνουν οι κτηνοτρόφοι τους αυθαίρετους στάβλους, αν ήθελαν να γλιτώσουν τα έξοδα κατεδάφισης που επιμερίζονται στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το Δασαρχείο.

Στην αυτοψία που έγινε χθες από τους υπαλλήλους των υπηρεσιών διαπιστώθηκε πως οι κτηνοτρόφοι είχαν ήδη απομακρύνει το μεγαλύτερο μέρος των κατασκευών που είχαν κριθεί αυθαίρετα και μόνο ελάχιστα κομμάτια απέμεναν για να καθαρίσει το τοπίο. Έτσι πλέον δεν υπάρχει θέμα κατεδαφίσεων, σε ότι αφορά τουλάχιστον τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα κατεδάφισης, που αφορούν υποθέσεις του 1985 που τελεσιδίκησαν το 1995 και έφτασαν να υλοποιηθούν είκοσι χρόνια μετά…

Για άλλες κατασκευές που έχουν κριθεί αυθαίρετες και παράνομες στην περιοχή αναμένεται να ακολουθηθούν άλλες διαδικασίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος