FOLLOW US: facebook twitter

Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Πύργου

Ημερομηνία: 01-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Οι εργασίες ολοκληρώνονται αύριο στα Ιωάννινα

Με ενός λεπτού σιγή, κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γεωργίου Πατούλη, για τα θύματα από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική, ξεκίνησε χθες το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ  στα Ιωάννινα, παρουσία τωνΥπουργών, Διοικητικής Ανασυγκρότησης καςΌλγας Γεροβασίλη,  Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη, και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, το οποίο θα ολοκληρωθεί αυριο Σάββατο.

Στο συνέδριο συμμετέχουν ο Δήμαρχος Πύργου και Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδας κ. Γαβριήλ Λιατσής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του εποπτικού συμβουλίου της ΠΕΔ κ. Δημήτριος Μεσσαλάς.

Το συνέδριο ξεκίνησε με τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού.

Ακολούθησε ομιλία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος μετέφερε τις προθέσεις της κυβέρνησης για τις δημοτικές εκλογές, οι οποίες τόνισε δεν θα λαμβάνουν χώρα μαζί με τις ευρωεκλογές, εννοώντας ότι οι δημοτικές εκλογές του 2019, θα λάβουν χώρα αργότερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία. Επίσης τόνισε ότι η κυβέρνηση εμμένειστην εφαρμογή του  συστήματος της απλής αναλογικής στις δημοτικές εκλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος