FOLLOW US: facebook twitter

Στο διαιτητικό δικαστήριο η αντιπολίτευση

Ημερομηνία: 25-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Χθες κατετέθη από σωματεία της Ηλείας στο διαιτητικό δικαστήριο/ΕΠΟ η αίτηση ακύρωσης των εκλογών που έχει προκηρύξει η ΕΠΣ για την 1η Φεβρουαρίου. Το όργανο αυτό της ΕΠΟ συνεδριάζει κάθε Τρίτη. Όμως τα σωματεία ζητούν η αίτησή τους να συζητηθεί Πέμπτη ή Παρασκευή, ώστε να έχουν έγκαιρα την απόφασή του.

*Οι λόγοι που προσβάλλουν την απόφαση είναι δύο: Πρώτον ότι δεν έχει λήξει η θητεία του υπάρχοντος Δ.Σ. και δεύτερον ότι στην ημερήσια διάταξη δεν περιλαμβάνονται η έγκριση ή μη του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, καθώς και του προϋπολογισμού.

*Σήμερα πάντως λήγει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ., την  Εξελεγκτική Επιτροπή και τους αναπληρωματικούς. Στα όσα αναφέραμε χθες, περί των προσώπων που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης Κουλούρη , να προσθέσουμε πως στις θέσεις των Αγραπίδη, Φωτόπουλου, Χατζή που αποχωρούν, μπαίνουν οι Καραλάγας, Χρ. Δημόπουλος, Τσουραπάς και πιθανόν ο Νικολακόπουλος (Δαίδαλος). Αυτό σημαίνει ότι θα αποχωρήσει και άλλος ένας (πιθανώς ο Κόττας). Σταθεροί θα είναι οι Κυριακόπουλος, Προκόπος, Παρασκευόπουλος, Καπώνης.

*Η Βίκυ Δημητρακοπούλου θα είναι στους αναπληρωματικούς, όπως και ο εκ Χαβαρίου παράγοντας, Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος. Υπάρχει και η Εξελεγκτική Επιτροπή , όπου σίγουρα θα είναι ο Ασημακόπουλος και ο εκ Μακρισίων Παναγόπουλος.

Στη Θήβα ο Αστέρας

Έπειτα από 15 μέρες αγωνιστικής απραξίας, ο Αστέρας σήμερα αντιμετωπίζει στη Θήβα την ομώνυμη ομάδα, η οποία δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος, αφού ήδη κατέχει την όγδοη θέση της βαθμολογίας, μετά την προχτεσινή ισοπαλία που πήρε στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό (1-1). Πρόκειται για αγώνα ντέρμπι καθώς ο Αστέρας είναι μια θέση παρακάτω με 15 βαθμούς. Ο Λάζαρος Σέμος ακτινογράφησε την ομάδα της Θήβας, προχτές στην Τρίπολη και ανάλογα θα πράξει. Σφυρίζει ο Ντουμιτρέσκου (Πειραιά), με βοηθούς, τον Μπουμπογιατζόγλου και τη Βογιατζιδάκη, ο οποίος είναι δεύτερη σεζόν στη Γ΄ Εθνική.

Σε πλήρη σύγχυση

Ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση ο Γ. Αστερής, προσπάθησε να πει κάποια πράγματα στην προχθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΟΡΤ, περί των εκλογών της ΕΠΣ. Ανενημέρωτος επί των εξελίξεων, εις μάτην περίμενε τον Ανδρέα Μαρίνο στο στούντιο. Μπέρδεψε τις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας με αυτές της Ηλείας. Έπλεξε το εγκώμιο της σιδηράς κυρίας, η οποία είναι πάνω απ’ όλους τους ενωσιακούς και τους κατευθύνει, όπως ισχυρίστηκε στην εκπομπή του. Τελικά μένει το ερώτημα: η προκήρυξη των εκλογών τι ήταν τελικά; Μαγκιά ή π…, όπως αναρωτήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα ο Αστερής.

Ξέμεινε ο Αίας

Ατελείωτο το δράμα του ιστορικού Αίαντα. Τώρα πια ξέμεινε και από έμψυχο δυναμικό. Έφυγαν με το κλείσιμο του γύρου οι Παπαστεργίου, Κώστας και η ομάδα κατέβηκε στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό με 13 παίκτες και χωρίς τον Κουλούρη. Από τους εκτός Ηλείας έχουν απομείνει μόνο ο τερματοφύλακας Τσαμπάς. Στο 82΄ του αγώνα με τον Πανηλειακό, αντικαταστάθηκε ο 46χρονος Μιχάλης Γ. Καλαρίτης και οι φίλαθλοι τον χειροκρότησαν, εκτιμώντας την προσπάθειά του. Πάντως, από τον παλιό Αίαντα έχουν απομείνει οι φανέλες!

Ο άγριος κόσμος της Α΄τοπικής

Βρισκόμαστε στην αρχή του β΄ γύρου. Ήταν η 19η αγωνιστική και ο άσος έκανε θραύση, όπως είχαμε προβλέψει; Ήρθαν έξι νίκες γηπεδούχων, μια ισοπαλία (Αλφειός-Λεχαινά) και δύο διπλά, όπως επακριβώς είχαμε προβλέψει. Το ένα το έφερε η Δόξα και το άλλο τα Σαβάλια. Καμία έκπληξη στους 9 αγώνες.

*Η έκπληξη ξέρετε ποια θα είναι; Να επαληθευτεί η φήμη που λέει «δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα από την Α1»! Ακούγεται ότι το έχουν υποσχεθεί ήδη από τη Διοργανώτρια. Προσωπικά δεν πιστεύουμε σε φήμες. Ο χρόνος θα αποδείξει του λόγου το αληθές.

*Κατά τα άλλα, έχει κλείσει η τετράδα των πλέι-οφ. Η πέμπτη ομάδα (Προοδευτική), απέχει δέκα βαθμούς από τον τέταρτο που (προσωρινά) είναι η Δόξα.

*Αντίθετα δεν έχει κλείσει η τετράδα των πλέι-άουτ. Θα κλείσει πιθανώς σε 5-6 αγωνιστικές. Υπάρχει και η εκκρεμότητα του αγώνα Μαγούλα-Αλφειός.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος