FOLLOW US: facebook twitter

Στους «4» η Προοδευτική

Ημερομηνία: 19-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

proodeutiki

Δάφνη-Προοδευτική  1-3

Η Προοδευτική νίκησε 3-1 τη Δάφνη στην Ανδραβίδα και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ηλείας, όπου θα κοντραριστεί με το νικητή της αναμέτρησης Πελόπιο-Ξενοφών, που δεν διεξήχθη χθες λόγω της κακοκαιρίας.

Η Δάφνη του Μιχάλη Παπουτσή παρατάχθηκε χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Βάσσο, τον Βαρβαρέσο και τον Κοκκινάκη, ενώ στο 15ο  λεπτό τραυματίστηκε ο Παπαχριστόπουλος και αντικαταστάθηκε. Η Προοδευτική, που αγωνίστηκε με βασικούς, καθάρισε νωρίς το ματς καθώς μέχρι το 10ο λεπτό είχε πετύχει τρία γκολ. Μόλις στο 2΄ ο Γώτης μάρκαρε μέσα στην περιοχή τον Μπουρλάκη και ο διαιτητής Πήττας έδωσε πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μπουρλάκης και έκανε το 0-1. Στο 5΄ ο Νικολετάκης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το 0-2 και στο 10΄ ο Παντελής με σουτ εντός περιοχής, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη-πρόκριση της Προοδευτικής.

Στο β΄ μέρος, η Δάφνη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, πίεσε την Προοδευτική και στο 60΄ ο Θεοδωρόπουλος μείωσε σε 3-1. Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να πιέζουν, αφού με άλλο ένα γκολ θα έμπαιναν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά οι Ζωγόπουλος, Κάτσαρης και Ντούγκας, απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για το 2-3.

Δάφνη: Ζύγουρας, Καψαλος, Γώτης, Πανταζόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κάτσαρης, Ντούγκας, Ζωγόπουλος, Σταθόπουλος (75΄ λ.τρ. Κ. Κίκος), Πετρόπουλος (46΄ Θεοδωρόπουλος), Παπαχριστόπουλος (15΄ λ.τρ. Δημητρίου).

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Γ. Πέρδικας (38΄ λ.τρ. Αθανασόπουλος), Λιακόπουλος (46΄ Α. Κατσιμιτσίρης), Ορλώφ, Μπιτούνης, Βαλογιάννης, Π. Σάμαρης, Λαζανάς, Παντελής, Μπουρλάκης, Νικολετάκης (55΄ Κ. Πέρδικας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος