FOLLOW US: facebook twitter

Στους Αγ. Θεοδώρους ο Κουτσούμπας-Το «ευχαριστώ» των κατοίκων προς το ΚΚΕ

Ημερομηνία: 09-07-2018 | Συντάκτης:

Για άλλη μια φορά βρέθηκε κοντά στους κατοίκους των Αγ. Θεοδώρων Λεχαινών το ΚΚΕ και μάλιστα με τον Γ.Γ. του, Δημήτρη Κουτσούμπα. Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε δεκτός από το δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ και τους συνεργάτες του σε κατάστημα της περιοχής, όπου παρατέθηκε και γεύμα προς τιμήν του. Ήταν μια κίνηση έκφρασης ευχαριστίας των κατοίκων της περιοχής που το ΚΚΕ και ο κ. Κουτσούμπας ανάδειξαν το πρόβλημα τους και τους στήριξαν. Πρόκειται για το θέμα που αφορά στην λειτουργία μονάδων επεξεργασίας κρεάτων στην περιοχή, όπου αναδύονταν δυσάρεστες οσμές, έχοντας μετατρέψει σε μαρτύριο τη ζωή των κατοίκων. Το ΚΚΕ πραγματοποίησε σειρά ενεργειών για το θέμα αυτό, με επίσκεψη του Δ. Κουτσούμπα τον προηγούμενο χρόνο, αλλά και άλλων στελεχών και βουλευτών του.

Τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων Θανάσης Χαραλαμπόπουλος, που τον ευχαρίστησε γιατί έχει σκύψει πάνω στο πρόβλημά τους. Στη σύντομη εκδήλωση που οργανώθηκε στην πλατεία του χωριού πριν το γεύμα, παραβρέθηκαν και πήραν το λόγο ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ καθώς και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι Δημοτικών Κοινοτήτων.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε πως κανένας αγώνας βέβαια δεν είναι εύκολος και χαρακτήρισε ως υποχρέωσή του κόμματος και των στελεχών του αυτό που έκαναν για την περιοχή και θα συνεχίσουν να κάνουν. Σημείωσε πως οι κυβερνώντες στηρίζουν επιχειρηματίες που όπως στην περίπτωση των Αγ. Θεοδώρων, μολύνουν το περιβάλλον και συμπλήρωσε πως γι αυτό το ΚΚΕ παλεύει διαρκώς για να λύσει ή να προωθήσει ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

«Επειδή εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά και παρότι πραγματικά νιώθω μεγάλη χαρά και εκτίμηση που βρίσκομαι ανάμεσά σας και χαίρομαι και χαιρόμαστε όλη η αντιπροσωπεία μας που βρισκόμαστε ξανά εδώ, σας λέμε ότι θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, μόνο που πρέπει και εσείς και εμείς και όλοι, να αποφασίσουμε ότι πρέπει να τον φτάσουμε μέχρι τέλους. Και όταν λέω να τον φτάσουμε μέχρι το τέλος, δεν εννοώ μόνο να βγούμε στους δρόμους, να πάμε στη Βουλή να διαμαρτυρηθούμε, να κάνουμε κι όλες και τις νομικές, και τις τεχνικές και τις δικαστικές και όλες τις ενέργειες, αλλά κυρίως πρέπει να επιλέξουμε σωστά όταν έρχεται η στιγμή που μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας -είτε είναι εκλογές σε σωματεία, είτε είναι δημοτικές εκλογές, είτε είναι περιφερειακές εκλογές, είτε είναι βουλευτικές εκλογές- και να εκλέξουμε αυτούς και τα κόμματα αυτά, εμείς θα λέγαμε το ΚΚΕ, αλλά μην πουν ορισμένοι ότι ψηφοθηρώ από τώρα, ενώ δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο, θα σας πω σκεφτείτε μόνο, συμβουλευτείτε το μαξιλάρι σας και αποφασίστε για το τι θα κάνετε» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος