FOLLOW US: facebook twitter

Στον Σπίρτζη για την Ολυμπία Οδό

Ημερομηνία: 16-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

oesi-spirtzi-olympia-odo2

Σύσκεψη χθες του εμπορικού κόσμου μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας

 Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των προέδρων και εκπροσώπων των εμπορικών συλλόγων της Ηλείας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας για το θέμα της Ολυμπίας Οδού. Μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας το θέμα συζητήθηκε και αποφασίστηκε να συσταθεί μια επιτροπή που θα μεταβεί στην Αθήνα και θα παραδώσει στον υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη, ψήφισμα για το θέμα της Ολυμπίας Οδού, ως προς την κατασκευή της στην Ηλεία. Ο πρόεδρος της ΟΕΣΗ Θανάσης Σκορδαλής αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα και πρότεινε τη σύσταση της επιτροπής που θα μεταβεί στην Αθήνα στη λογική της διεκδίκησης για να συζητήσει με τον υπουργό. Ο κ. Παρασκευόπουλος εκ μέρους του ΕΒΕ Ηλείας τόνισε πως όποιες αποφάσεις ληφθούν θα πρέπει να είναι σοβαρές, καθώς αφορούν ένα μέγα θέμα για την ανάπτυξη του τόπου μας, σε όλα τα επίπεδα. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλου Σάκης Μπουλούτας από την πλευρά του στάθηκε στις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην εξέλιξη του έργου σχετικά με τις δημοπρατήσεις, αλλά και στο ιστορικό της Ολυμπίας Οδού. Συμφώνησε δε, στην σύσταση επιτροπής. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας Ανδρέας Τσίρος, μεταξύ άλλων πρότεινε έως ότου ξεκινήσουν τα έργα στο τμήμα της Ολυμπίας Οδού στην Ηλεία, να γίνουν εργασίες συντήρησης στην υπάρχουσα εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Στη σύσκεψη τοποθετήθηκαν ακόμα ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχ. Ολυμπίας Δημήτρης Μικελόπουλος, οι πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Πύργου και Αμαλιάδας Κώστας Πετρόπουλος και Νίκος Σιαψάλης, που συμφώνησαν στην συγκρότηση επιτροπής αλλά και στο θέμα της συντήρησης της υπάρχουσας οδού. Με ομόφωνη απόφαση η επιτροπή που θα μεταβεί στον υπουργό θα απαρτίζεται από τον πρόεδρο της ΟΕΣΗ Θανάση Σκορδαλή, και τους προέδρους των εμπορικών συλλόγων Πύργου, Κώστα Πετρόπουλο, Αμαλιάδας Νίκο Σιαψάλη και Κατακόλου Σάκη Μπουλούτα.

oesi-spirtzi-olympia-odo1

Πέραν της Ολυμπίας Οδού, συζητήθηκαν και άλλα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, όπως η χρήση των POS, οι κρατήσεις των τραπεζών και άλλα οικονομικά ζητήματα.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος