FOLLOW US: facebook twitter

Στολίστε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας με όπλο τη φαντασία…

Ημερομηνία: 21-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Αν η μαγειρική δεν είναι το δυνατό σας σημείο τότε εντυπωσιάστε με τη φαντασία σας στη διακόσμηση του εορταστικού τραπεζιού.

Το τραπέζι είναι το μέρος που θα τοποθετήσετε όλα όσα κουραστήκατε να ετοιμάσετε για την ημέρα των Χριστουγέννων και εκεί που οι καλεσμένοι σας θα τα απολαύσουν, οπότε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γίνεται το κέντρο της προσοχής και είναι πάντα πιο ολοκληρωμένο όταν έχετε φροντίσει και για την εμφάνιση του.

Η εορταστική διακόσμηση για το τραπέζι σας μπορεί να είναι όσο απλή ή όσο σύνθετη θέλετε και δεν χρειάζεται να σας στοιχίσει ακριβά. Αυτό που πρέπει πρώτα να αποφασίσετε είναι η χρωματική παλέτα στην οποία θέλετε να κινηθείτε. Όποιο χρώμα κι αν σας αρέσει είναι δεκτό και ας μην θεωρείται κλασική επιλογή όμως αν προτιμάτε μια πιο παραδοσιακή διακόσμηση τότε κόκκινο μαζί με πράσινο είναι τα χρώματα σας και αν τα ταιριάξετε με χρυσαφί λεπτομέρειες ο συνδυασμός γίνεται ακόμα πιο κλασικός.

Για να δώσετε μοντέρνο τόνο στα παραδοσιακά χρώματα τότε επιλέξτε ένα από αυτά, κόκκινο ή πράσινο και τονίστε το με λευκό. Για μία πιο κομψή και σοφιστικέ εμφάνιση ξεχάστε τα έντονα χρώματα και επικεντρωθείτε σε ένα μεταλλικό χρώμα, ασημί ή χρυσό το οποίο θα συνδυάσετε με το λευκό. Το φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας μπορεί και θα γίνει μοναδικό με μικρές διακοσμητικές πινελιές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Κλέψτε ιδέες.

Με μια απλή αναζήτηση στο Pinterest ξεδιπλώθηκαν μπροστά μας πολλές ιδέες για τον γιορτινό στολισμό του τραπεζιού τα φετινά Χριστούγεννα. Από διακοσμημένες πετσέτες σε ιδιαίτερα ρεσό και από δημιουργίες καλοσωρίσματος σε γλυκές εκπλήξεις για τους καλεσμένους σας. Κλαδιά από έλατο, ζαχαρωτά μπαστουνάκια, μικρά στολίδια είναι μερικές από τις ιδέες που μπορείτε να “κλέψετε”. Χρησιμοποιήστε υλικά που έχετε σπίτι σας και μπορούν να χρησιμεύσουν στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Τραπεζιού.  Ό,τι κι αν επιλέξετε θα κάνετε την διαφορά και θα χαρίσετε χαμόγελα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος