FOLLOW US: facebook twitter

Στις επάλξεις για την κατάργηση των αντεργατικών νόμων

Ημερομηνία: 18-10-2016 | Συντάκτης:

ergatiko-kentro-amal

Συγκέντρωση σωματείων, συνδικάτων και αγροτών χθες βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας

Ανυποχώρητο αγώνα για την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, για να μην ζουν οι πολίτες με μισθούς ψήχουλα, χωρίς κοινωνική ασφάλιση και συντάξεις της πείνας, κήρυξαν  σωματεία,  εργατικά συνδικάτα και αγρότες με μπροστάρη το Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, στην χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του.

panagiotara-ergatiko-kentro-amal

Όπως εξήγησε η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας κ. Νατάσα Παναγιωτάρα, έχει δημιουργηθεί ένα πανελλαδικό κίνημα, όπου όλες οι  οργανώσεις που μέχρι τώρα ξεπερνούν τις 400, σωματεία από κάθε κλάδο σε όλη τη χώρα, δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, συντονίζονται και διεκδικούν πλέον  αγωνιστικά την κατάργηση των αντεργατικών νόμων των τελευταίων ετών, με την υπογραφή της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και κλαδικών συμβάσεων εργασίας.

«Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας, γιατί κανείς δεν ζει με 400 ευρώ. Ζητάμε επαναφορά των ΣΣΕ, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και κοινωνικές παροχές.  Σήμερα καταθέτουμε το δικό μας πόρισμα, εκείνο των εργαζομένων. Καταθέτουμε σχέδιο νόμου σε όλα τα κόμματα της Βουλής – εκτός από την Ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής-. Απαιτούμε να συζητηθεί και να γίνει νόμος! Όλοι μαζί σε ανυποχώρητο αγώνα»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος