FOLLOW US: facebook twitter

Στις αναγνωρισμένες και προβλεπόμενες μουσικές σχολές το Ελληνικό Ωδείο Πύργου

Ημερομηνία: 14-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

elliniko-odeio2

Συνεχίζονται οι εγγραφές – Στις 15 Σεπτέμρη αρχίζουν τα μαθήματα

Η 84χρονη επιτυχημένη πορεία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου συνεχίζεται και φέτος, τιμώντας την εμπιστοσύνη των γονιών και την αγάπη των σπουδαστών, προσφέροντάς τους υψηλή ποιότητα σπουδών στις Αναγνωρισμένες από το Κράτος Σχολές  καθώς και στις Προβλεπόμενες Μουσικές Σχολές από τον Κανονισμό Λειτουργίας & τον Οδηγό Σπουδών του Ελληνικού Ωδείου.

elliniko-wdeio-epideixeis2016

Λειτουργούν οι αναγνωρισμένες από το Κράτος Μουσικές Σχολές: Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού, Βιόλας, Βιολοντσέλου, Φλάουτου, Σαξόφωνου, Κλαρινέτου, Μονωδίας (Κλασικό τραγούδι), Ωδικής, Ενοργάνωσης, Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Σύνθεσης. Στις Αναγνωρισμένες Σχολές ανήκει και η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής που λειτουργεί στο Ωδείο μας από το 2014. Επίσης λειτουργεί τμήμα για σπουδαστές που επιθυμούν να εισαχθούν στα Μουσικά Τμήματα των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ παρέχοντάς τους την ευκαιρία να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

elliniko-wdeio-epideixeis2016-menychta

Παράλληλα στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου λειτουργούν μουσικές Σχολές στα μονοπάτια της Σύγχρονης και Λαϊκής Μουσικής: Αρμόνιο, Ακορντεόν, Μπουζούκι, Ντραμς, Τρομπέτα, Ηλεκτρικό Μπάσο, Ηλεκτρική Κιθάρα, Ελαφρό Τραγούδι, Φλογέρα, Ορθοφωνία, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό  μια μεγάλη γκάμα Μουσικών Σπουδών.

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου, ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες γονέων και μαθητών όλων των ηλικιών, εγγυάται το μουσικό μέλλον των παιδιών αλλά και όσων θέλουν να μάθουν μουσική.

Πληροφορίες – Εγγραφές

κάθε μέρα, Πρωί 10:30 – 13:30, Απόγευμα  17:00 – 21:00 και Σάββατο 10:30 – 13:30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος. Ελληνικό Ωδείο Πύργου  84 Χρόνια Πολιτιστικής Προσφοράς.

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος