FOLLOW US: facebook twitter

Στη «μάχη» για το Επιμελητήριο Ηλείας

Ημερομηνία: 16-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Σήμερα και αύριο οι εκλογές για την ανάδειξη της Διοικούσας Επιτροπής

Και απεργοσπαστικά φύλλα στο βωμό της προεκλογικής καμπάνιας!

Στην τελική ευθεία μπήκε η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Ηλείας καθώς οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, Σάββατο και Κυριακή 16 και 17 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Ιόνιον», στο 4ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου-Πάτρας). Ο επιχειρηματικός και επαγγελματικός κόσμος και οι παραγωγικές τάξεις του νομού, θα προσέλθουν αυτό το διήμερο στις κάλπες για να εκλέξουν την νέα διοίκηση του ΕΒΕ Ηλείας.

Όπως είναι γνωστό στις αυριανές εκλογές συμμετέχουν τρεις παρατάξεις:  «Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της Ηλείας» Κώστας Νικολούτσος, «Ηλείων Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Κώστα Λάμπρο και «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με επικεφαλής τον Χρήστο Γιάνναρο.

Η μάχη των εκλογών του Επιμελητηρίου Ηλείας οξύνθηκε τις τελευταίες ημέρες, το τελευταίο διήμερο διαπιστώσαμε έως  και χτυπήματα κάτω από… τη μέση, αφού ακόμα και το ιερό δικαίωμα της απεργίας στον Τύπο καταστρατηγήθηκε στο βωμό της προεκλογικής εκστρατείας από την πλευρά ενός εκ των υποψηφίων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ιδία συμφέροντα προβολής!

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε και επικρίθηκε από τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο και τους συνδικαλιστές, αφού ο «πόλεμος» κρίνεται πάντα μέσα στο πεδίο της μάχης!  Μάλιστα σχετική ανακοίνωση για τα απεργοσπαστικά φύλλα  εξέδωσε το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων, η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου και νήσων – ΕΣΗΕΠΗΝ- όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Στην συντριπτική πλειοψηφία οι συνάδελφοι μετείχαν στην κινητοποίηση.

Για μία ακόμα φορά υπήρξαν οι γραφικές περιπτώσεις εργοδοτών που θεώρησαν ότι με την απεργοσπασία κάνουν επίδειξη δύναμης. Δεν αντιλαμβάνονται ότι με τον τρόπο αυτό εκτίθενται οι ίδιοι ενώ εκθέτουν   και το προσωπικό που απασχολούν στο σύνολό του.

Η ΕΣΗΕΠΗΝ, που γνωρίζει καλά ότι η συμμετοχή σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση είναι πρώτα θέμα αξιοπρέπειας, συνείδησης και αρχών και μετά θέμα καταστατικού, θα φροντίσει αυστηρά για την τήρηση του.

Για τα προαναφερόμενα περιστατικά  υπάρχει και ο κόσμος που βλέπει, αντιλαμβάνεται και κρίνει.»

Η κρίσιμη μέρα ωστόσο έφτασε, περάσαμε στην τελική ευθεία, οι κάλπες θα ανοίξουν σήμερα και αύριο την ίδια ώρα, από τις 7:34 το πρωί έως και τις 5:07 το απόγευμα. Στις εκλογές έχουν δικαίωμα ψήφου ΟΛΟΙ όσοι έως τις 6 Νοεμβρίου 2017 έχουν προβεί σε τακτοποίηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος