FOLLOW US: facebook twitter

Στηρίζουμε το ΤΕΙ Πύργου

Ημερομηνία: 09-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Με τον χειρότερο τρόπο πρωτοτύπησε και δυσφήμισε τον Πύργο η δημοτική αρχή της πόλης την περασμένη Παρασκευή. Η απουσία του δημάρχου αλλά και οποιουδήποτε εκπροσώπου της από την ορκωμοσία των πτυχιούχων του ΤΕΙ Πύργου προσέβαλε τόσο τα ίδια τα παιδιά και τους γονείς τους, που τίμησαν με την παρουσία τους την πόλη μας για τέσσερα χρόνια, όσο και τους ίδιους τους Πυργιώτες και τις Πυργιώτισσες, διότι φανέρωσε προκλητική αδιαφορία και απαξίωση.

Η στάση του δημάρχου δεν προκαλεί εντύπωση και έκπληξη, διότι η τακτική του είναι γνωστή. Αδιαφορεί για τα προβλήματα της πόλης, εξαγγέλλει ανεδαφικά σχέδια και στη συνέχεια χαμηλώνει τον πήχυ των προσδοκιών για να αυτοαποκαλείται επιτυχημένος.

Αφού πρώτα είδε ότι τα «παχιά» λόγια για Νομική Σχολή και συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών ή το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας και δεν τα πιστεύει κανένας, αφού στη συνέχεια δεν κατάφερε ούτε το τμήμα Πληροφορικής & ΜΜΕ να βάλει στο μηχανογραφικό παρά τις πολυδιαφημισμένες του σχέσεις με υπουργούς της κυβέρνησης, πλέον καταγράφεται στην Ιστορία ως ο δήμαρχος του «να πάρουν το ΤΕΙ και να φύγουν από τον Πύργο», για να ζητήσει αργότερα άλλο ΤΕΙ και να παραμυθιάζει τους πολίτες ότι πέτυχε κάτι.

Οι κατά καιρούς δηλώσεις του θα προκαλούσαν γέλιο και θυμηδία αν δεν έβλαπταν την πρωτεύουσα της Ηλείας.

Ο Πύργος που οραματιζόμαστε εμείς, θέλει το ΤΕΙ στην πόλη και θα είναι δίπλα στους σπουδαστές και στη διοίκηση. Θεωρούμε σημαντικό να υπάρχει στον Πύργο τμήμα προσανατολισμένο στον Τουρισμό και τον Πολιτισμό. Πάνω σε αυτό θα χτίσουμε την ανάπτυξή του και την επέκτασή του σε συνεργασία με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και το υπουργείο Παιδείας.

Το 2019 βάζουμε «φρένο» στην πενταετία της καταστροφής και της μιζέριας, για να δημιουργήσουμε τον Πύργο των ευκαιριών και της εξωστρέφειας.

 

Στάθης Καννής,

Δικηγόρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος