FOLLOW US: facebook twitter

Στην τελική ευθεία το Ζαχαρέικο Καρναβάλι

Ημερομηνία: 24-02-2017 | Συντάκτης:

karnavali-zaxaros-2

Ομαδική δουλειά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

Αναβαθμισμένο για ακόμη μια χρονιά το ¨Ζαχαρέϊκο Καρναβάλι¨, με σκοπό να προσφέρει ατελείωτο κέφι, διασκέδαση και ψυχαγωγία στους Δημότες της Ζαχάρως, αλλά και σε όσους πολίτες επιλέξουν την πόλη μας για τις γιορτινές εκείνες μέρες.

karnnaval-zaxaros-6

karnavasi-zaxaros-5

Το ”Ζαχαρέϊκο Καρναβάλι” στηρίζει την επιτυχία του στην ομαδική δουλειά και προσφορά των συμπολιτών μας. Με κύριους διοργανωτές τον Εμπορικό Σύλλογο Ζαχάρως, τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των τοπικών σχολείων, τον Σύλλογο Ποδηλάτες Ζαχάρως, την Διασωστική Ομάδα Ζαχάρως, τον Ναυτικό Όμιλο Ζαχάρως, τον Σύλλογο Φιλοπρόοδων Ζαχάρως , τον Κυνηγητικό Σύλλογο Ζαχάρως, τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων δωματίων Ζαχάρως, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους  Σχοίνων, Αρήνης, Μακίστου, Σμέρνας,  Ταξιαρχών,  Γιαννιτσοχωρίου, Καλίδονας « Η ΣΑΡΕΝΑ », Λεπρέου, Ανηλίου,  τον Σύλλογο εν Αθήναις Ζαχαραίων, την Σχολή χορού ¨Εν χορό¨ και βεβαίως με την αρωγή του Δήμου Ζαχάρως.

karnavali-zaxaros-4

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 16:00 θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις με παιδικό πάρτι στην κεντρική πλατεία Ζαχάρως με κλόουν και φουσκωτά.

karnavali-zaxaros-3

Την Κυριακή  26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 15:00 ένα γιορτινό πολυθέαμα, διανθισμένο από τις αποκριάτικες παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας, μαζί με τα άρματα και τα group που θα έχουν επιμεληθεί οι συμμετέχοντες Σύλλογοι, σας υπόσχονται απεριόριστη διασκέδαση και ψυχαγωγία.

karnaval-zaxaros-1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος