FOLLOW US: facebook twitter

Στην Κύπρο για τον… Άγιο Βαλεντίνο!

Ημερομηνία: 02-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

hasa-ekthesi-zwgrafikis-lemesos-1

Ο ζωγράφος Κristo Hasa συμμετέχει με πέντε έργα του σε έκθεση ζωγραφικής στην Λεμεσό

Με πέντε εκπληκτικά έργα του, δουλεμένα με την αγαπημένη του τεχνική, το μολύβι, ο ζωγράφος και δάσκαλος ζωγραφικής του Εικαστικού εργαστηρίου Αμαλιάδας Κristo Defrim Hasa, συμμετέχει στην έκθεση ζωγραφικής EROS ART 17 στην Κύπρο και ετοιμάζει τις αποσκευές του για το νησί της Αφροδίτης! Ο Pegasus ART Foundation σε συνεργασία  με τη Κίνηση “”Τέχνη Δίχως Σύνορα “”οργανώνουν

hasa-ekthesi-zwgrafikis-lemesos2
το project “EROS. ART 17 CY Ειδικό Αφιέρωμα στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μέρα της Αγάπης του Έρωτα και των Ερωτευμένων, που θα εγκαινιαστεί στις 13 Φεβρουαρίου 2017 στο χώρο του ART STUDIO 55 στην Λεμεσό. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχι τις 26 Φεβρουαρίου όπου μάλιστα θα επιλεγούν 5 έργα για βράβευση εκ των οποίων θα είναι 3 βραβεία και 2 τιμητικές διακρίσεις. Τα έργα που θα επιλεγούν  θα υποβληθούν για συμμετοχή στον  Διεθνή Διαγωνισμο EROS ART CONTEST- 18”
Στην έκθεση EROS ART 17 στην Κύπρο συμμετέχουν δεκάδες καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και άλλες χώρες, με έργα ζωγραφικής, χαρακτρικά, γλυπτά,σχέδια,  ζωγραφιστά πιάτα κ.α

hasa-ekthesi-zwgrafikis-lemesos4

Ο ζωγράφος Κristo Hasa τονίζει ότι είναι μεγάλη τιμή και χαρά που παίρνει μέρος σε αυτήν την έκθεση, το θεωρεί μεγάλη ευκαιρία για να δείξει την δουλειά του και μάλιστα είναι πολύ συγκινημένος γιατί θα είναι μαζί με τον δάσκαλό του NAPOLON SAVA από το Εικαστικό Εργαστήρι του δήμου Γκραμς της Αλβανίας, όταν  το 1977  μαθήτευσε κοντά του. « Συγχαίρω τους διοργανωτές στην Κύπρο για την έκθεση, μέσα από αυτήν την εικαστική συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με άλλους καλλιτέχνες και να ανταλλάξουμε απόψεις για την ζωγραφική».

hasa-ekthesi-zwgrafikis-lemesos3

Ο Kristo Hasa  έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις, η τελευταία μεγάλη ατομική του έκθεση είχε γίνει στην πατρίδα του στο Εθνικό Μουσείο Τιράνων με μεγάλη επιτυχία, ενώ ο ίδιος πέρα από την καλλιτεχνική του πορεία, συνεχίζει να προσφέρει τις γνώσεις του πάνω στην ζωγραφική στα εργαστήρια ζωγραφικής Αμαλιάδας και Παλαιοχωρίου, με τους αγαπημένους του μαθητές, μικρούς και μεγάλους.

hasa-ekthesi-zwgrafikis-lemesos-afisa


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος