FOLLOW US: facebook twitter

Στην Καλίδονα οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου-Φιλοξενήθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Σάρενα»

Ημερομηνία: 12-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Το γραφικό χωριό Καλίδονα, στην Ηλεία, επισκέφθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ Πύργου, απολαμβάνοντας την υπέροχη και ζεστή φιλοξενία της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Σάρενα» Τριανταφυλλιάς Νιάρχου.

Οι μαθητές, ξεναγήθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο του χωριού, που φιλοξενεί σημαντικά εκθέματα ανάμεσα στα οποία και εξαρτήματα αργαλειού από το 1960, μια κάπα τσοπάνη 200 και πλέον ετών, αλλά και ένα από τα μπουζούκια του Βασίλη Τσιτσάνη. Στη συνέχεια, μαθητές και εκπαιδευτικοί κάθισαν στον υπέροχο προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Σάρενας» όπου οι κυρίες του Συλλόγου τους πρόσφεραν δροσερούς χυμούς, γευστικά κέικ και κουλουράκια. Έπειτα, όλοι οι μαθητές του σχολείου, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων τραγούδησαν καλοκαιρινά τραγούδια. Ύστερα, απολαύσαν τα υπέροχα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει για αυτούς οι κυρίες του Συλλόγου.

Λίγο πριν αποχωρήσουν από το χωριό, η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πύργου κ. Αγγελική Πετρόγιαννη, προσέφερε στις κυρίες του Συλλόγου κοσμήματα και γενικά είδη καλλωπισμού που είχαν κατασκευάσει οι μαθητές του σχολείου.

«Ήταν μια υπέροχη και ξεχωριστή ημέρα, την οποία τόσο οι μαθητές, όσο και εκπαιδευτικοί χαρήκαμε πολύ. Θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά την κ. Τριανταφυλλιά Νιάρχου, αλλά και όλους στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Σάρενα» της Καλίδονας για την υπέροχη φιλοξενία, αλλά και για το γεγονός ότι ο Σύλλογος πλήρωσε για την μετακίνησή μας στο υπέροχο χωριό τους» επισήμανε η κ. Πετρόγιαννη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος