FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ηλιούπολη την Κυριακή οι «Καραμέλες Ούζου»

Ημερομηνία: 06-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Το θεατρικό έργο του Ηλείου Γιάννη Γαλανόπουλου μετά την Ηλεία ανεβαίνει σε επιλεγμένα θέατρα της Αττικής με ελεύθερη είσοδο

Στο κλειστό θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης παρουσιάζονται αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, οι «Καραμέλες Ούζου», το πρώτο θεατρικό έργο του Ηλείου Γιάννη Γαλανόπουλου, το οποίο συνεχίζει να χαρίζει πολύ γέλιο αλλά και συγκίνηση στο κοινό της Αθήνας, πλέον. Βεβαίως τις παραστάσεις τιμούν με την παρουσία τους πολλοί Ηλείοι της Αθήνας.

Μετά την καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκίνησε τον Αύγουστο από τη γενέτειρα του συγγραφέα, το Σταφιδόκαμπο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, οι «Καραμέλες Ούζου» ανεβαίνουν σε επιλεγμένα δημοτικά θέατρα της Αττικής, με ελεύθερη είσοδο. Εφημερίδες στην Αθήνα δημοσιεύουν πολύ ενθαρρυντικές κριτικές για την πρώτη συγγραφική προσπάθεια του Γιάννη Γαλανόπουλου. «Πέρα από τη γλύκα, η επίγευση είχε και κάτι οξύ! Ακριβώς όπως το ούζο!

Κάτι που σε άγγιζε κατευθείαν στην καρδιά, αφού η χαρά απέχει ελάχιστα από τη λύπη», «Έξυπνοι και ξεκαρδιστικοί διάλογοι, εξαιρετική σκηνοθεσία, πρωτότυπο ανατρεπτικό φινάλε που προβλημάτισε έντονα τους θεατές», «Σπαρταριστή κωμωδία, έξοχες ερμηνείες, έξυπνο χιούμορ, ευφάνταστο σενάριο με σασπένς ανατροπές και εν τέλει… τροφή για σκέψη», είναι μερικά αποσπάσματα από όσα έχουν ήδη γραφτεί για τη μαύρη κωμωδία που σκηνοθετεί ο Σταύρος Νικολαΐδης αλλά και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Καμπόλη και τον Γιάννη Γαλανόπουλο καθώς επίσης συμμετέχει ραδιοφωνικά η Ναταλία Γερμανού.

Κυριακή 8 Οκτωβρίου- Θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης – ώρα 20.00- ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος