FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ηλεία σήμερα ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Ημερομηνία: 13-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

kourebes-fanis

Αυτοψία στις κατεστραμμένες καλλιέργειες στον Κάμπο και στα σταφιδοχώρια- Στην Πάτρα χθες αντιπροσωπεία της ΟΑΣΗ και σταφιδοπαραγωγοί

Στην Ηλεία αναμένεται σήμερα ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές για να πραγματοποιήσει αυτοψία στις καλλιέργειες που επλήγησαν από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών. Ο κ. Κουρεμπές θα επισκεφθεί αρχικά τα θερμοκήπια και τις καλλιέργειες που καταστράφηκαν στον Κάμπο από τον ανεμοστρόβιλο και το απόγευμα ενδέχεται να έχει συνάντηση στο Χειμαδιό με σταδιφοπαραγωγούς για να δει από κοντά την τεράστια ζημιά που υπέστη η σταφίδα στο δήμο Πύργου από τις πλημμύρες.
Την παραπάνω πληροφορία έδωσε χθες στην αντιπροσωπεία αγροτών από την ΟΑΣΗ Ηλείας και τα σταφιδοχώρια ο προϊστάμενος και υπηρεσιακοί παράγοντες στου ΕΛΓΑ στην Πάτρα στην συνάντηση που είχαν. Οι αγρότες κατέθεσαν την αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι με τις αποζημιώσεις, αφού είναι γεγονός ότι πολλοί εξ αυτών έχουν καταστραφεί εντελώς. Όπως μας είπε ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Χρήστος Γιαννόπουλος, ενημερώθηκαν από τον ΕΛΓΑ ότι οι αιτήσεις που γίνονται από τους πληγέντες πρέπει να έχουν πλήρη στοιχεία και μάλιστα φωτογραφίες από τις κατεστραμμένες καλλιέργειες, για να επισπευτεί η διαδικασία που κινείται με αργούς ρυθμούς. Περισσότερα για όλα τα παραπάνω θέματα θα ειπωθούν με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος