FOLLOW US: facebook twitter

Στα Λεχαινά η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου

Ημερομηνία: 06-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Με την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και το Γ.Γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και γεωπόνος Νίκος Αντώνογλου, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, τοπικοί οικονομικοί παράγοντες – αγρότες και επιχειρηματίες, της περιοχής των Λεχαινών και του Κάμπου αλλά και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηλείας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στα Λεχαινά.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η υφυπουργός η επίσκεψη αυτή έγινε στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας στην Πάτρα. «Είμαστε εδώ για να δούμε τα προβλήματα των οικονομικών φορέων της περιοχής, προσκεκλημένοι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό. Εξετάζουμε σφαιρικά το θέμα της ανάπτυξης στην Δυτ. Ελλάδα, με τα βασικά ζητήματα που πρέπει να προωθήσουμε σε κεντρικό επίπεδο. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα προβλήματα του κόσμου, ώστε να μπορέσουμε και εμείς, ιδίως μετά τον Αύγουστο το 2018, που θα διαμορφώσουμε μια άλλη πολιτική βγαίνοντας από τα μνημόνια, να μπορέσουμε να κάνουμε το δικό μας πρόγραμμα, πιο δίκαιο για όλους, μέσα στο πλαίσιο της ισόρροπης ανάπτυξης» σχολίασε η κα Παπανάτσιου.

Ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, επισήμανε πως η συνάντηση έγινε με εκπροσώπους μεταποιητικών επιχειρήσεων και αγρότες της περιοχής, που θέλουν να θέσουν τα προβλήματά τους, κυρίως οικονομικής φύσεως όπως η φορολογία ή επιστροφή χρημάτων από το κράτος. «Η υφυπουργός δέχθηκε να έρθει και να γίνει μια καλή συζήτηση για να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα και στα ώριμα να δοθούν άμεσες απαντήσεις».

Σαφώς πέραν των οικονομικών ζητημάτων τέθηκαν και ζητήματα καθαρά αγροτικού ενδιαφέροντος προς τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος