FOLLOW US: facebook twitter

Στα Λεχαινά έμεναν τα τρία αγγελούδια!

Ημερομηνία: 20-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Το μεσαίο  σε ηλικία κοριτσάκι στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, όπου φιλοξενούνται, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών, για τον εντοπισμό των γονιών ή συγγενικών προσώπων δύο νηπίων και ενός βρέφους, που βρέθηκαν μόνα τους σε πεζοδρόμιο της οδού Ερυθρού Σταυρού της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρία κοριτσάκια, ηλικίας περίπου τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών αντίστοιχα. Σύμφωνα με πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αστυνομία δεν έχει σαφή στοιχεία για την ταυτότητα τους, ώστε να εντοπίσει τους γονείς τους ή κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο, παρά μόνο εκτιμήσεις, που οδηγούν τους αξιωματικούς της Ασφάλειας στην πιθανότητα να είναι Ρομά. AΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ

Στην Αστυνομία παρουσιάστηκε χθες ο πατέρας των εγκαταλελειμμένων στην Πάτρα ανήλικων κοριτσιών

Προεκτάσεις στην Ηλεία, έχει το δράμα των τριών μικρών κοριτσιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα, κοντά στο Καραμανδάνειο, την περασμένη Κυριακή, αφού βρέθηκε ο πατέρας και όπως δήλωσε στην Αστυνομία, η οικογένεια κατοικούσε στα Λεχαινά.

Συγκεκριμένα, στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, από χθες το απόγευμα ο πατέρας των τριών κοριτσιών ηλικίας δυόμιση, ενάμιση ετών και μόλις 5 μηνών, που αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται στο Καραμανδάνειο.

Πρόκειται για έναν 26χρονο άνδρα αλβανικής υπηκοότητας που εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, μαζί με τον δικηγόρο του.

Υποστηρίζει πως πριν από λίγο καιρό τον εγκατέλειψε η γυναίκα του και έμεινε ο ίδιος στο σπίτι στα Λεχαινά που διέμενε μαζί με τα τρία κορίτσια και ένα ακόμα παιδί που έχουν.

Τότε αποφάσισε πριν λιγες ημέρες να έρθει στην Πάτρα και να φέρει τα παιδιά στην πεθερά του που διαμένει εδώ ώστε να “πιέσει” όπως λέει ο ίδιος, τη γυναίκα του να επιστρέψει.

Γυρίζοντας στα Λεχαινά μετά από μία δύο ημέρες, είδε το θέμα στην τηλεόραση και αποφάσισε να έρθει να δει τι έχει συμβεί, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr,  πως δεν τα εγκατέλειψε σε καμία περίπτωση.

Ο πατέρας των παιδιών παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα. Η μητέρα αναζητείται, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία της, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στην Ασφάλεια και η πεθερά του 26χρονου. Όλα αυτά, όπως αναφέρουν πηγές, έγιναν επειδή η νεαρή μητέρα εγκατέλειψε τον πατέρα των παιδιών, για τα μάτια ενός άλλου άνδρα.

Πηγή Tempo24.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος