FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Ήταν θέμα διάθεσης των παικτών»

Ημερομηνία: 31-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

antonopoulos

Ο Πανηλειακός υπερκέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο μιας καλής ομάδας όπως είναι η Νίκη Τραγανού και ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος, τόνισε χθες πως ήταν θέμα διάθεσης των παικτών του. «Ήταν μια σημαντική νίκη που ήρθε μέσα από μια γεμάτη αγωνιστική παρουσία και απέναντι σε μια ομάδα που σέβομαι και γνωρίζω αγωνιστικά. Το Τραγανό αποτελεί κατ’ εμέ την απόλυτη έννοια μιας καλά δομημένης ομάδας. Γνωρίζω αυτά τα παιδιά και ξέρω πόσο μπορούν να δυσκολέψουν οποιοδήποτε αντίπαλο.  Έχει πολλούς παίκτες καλούς με εμπειρία πλέον στο πρωτάθλημα και έναν εξαιρετικό προπονητή . Είναι σημαντικό να κερδίζεις ένα ματς με τόσο παραγωγικό τρόπο. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς έχοντας συνεχώς την μπάλα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για επιθετικές στιγμές,  χωρίς να απειληθούμε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού. Όλο αυτό είναι απόρροια της συγκέντρωσης και της διάθεσης των παιδιών να εμφανίσουμε πολλά από εκείνα τα στοιχεία που ζητάμε και δουλεύουμε για αυτά από την αρχή της περιόδου. Είναι ευτυχία για κάθε προπονητή να του αρέσει αυτό που βλέπει από την ομάδα του μέσα στο γήπεδο».

«Να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Όσο για τη συνέχεια, ο Σπύρος Αντωνόπουλος, ανέφερε: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με αφοσίωση και διάθεση μέχρι τέλους! Η διαφορά είναι σημαντική και μας δίνει αυτοπεποίθηση και σημαντικές πιθανότητες για την πρώτη θέση αλλά αυτό πρέπει να αποδειχτεί και στην πράξη! Έχω πει πολλές φορές ότι για να κερδίζουμε σε κάθε ματς πρέπει να προσπαθούμε πάρα πολύ και σε αυτό πρέπει να μείνουμε πιστοί.  Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλο αυτό το διάστημα. Οι νίκες δεν είναι αυτονόητες και έρχονται μόνο μέσα από προσπάθεια καθημερινή και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στους παίκτες».

Πάνοπλος στο Κουρτέσι

Επόμενος αντίπαλος για τον Πανηλειακό, το Σάββατο, ο ΑΠΟΚ στο Κουρτέσι και οι ερυθρόλευκοι μετά από πολύ καιρό θα παραταχθούν πάνοπλοι. Βλαχόπουλος, Νιφορόπουλος, Μπεγλεκτσής είναι πλέον απολύτως καλά, ενώ ο Παναγόπουλος που είχε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Νίκη Τραγανού, από αύριο θα επιστρέψει στο προπονητικό πρόγραμμα και θα είναι στη διάθεση του Σπύρου Αντωνόπουλου.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος