FOLLOW US: facebook twitter

Σούλης Παπαδόπουλος: «Παίξαμε πολύ καλά»

Ημερομηνία: 19-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Αστέρα εξήρε την απόδοση των παικτών του  στο ντέρμπι με την Καλαμάτα

Ο προπονητής του Αστέρα, Σούλης Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι στην Καλαμάτα τόνισε πως η ομάδα του είχε πολύ καλή απόδοση και ίσως να δικαιούταν κι ένα δεύτερο γκολ. Ο 50χρονος τεχνικός μίλησε αρχικά για το πώς είδε τα πράγματα στο σύλλογο, καθώς έχει λίγες μέρες στον πάγκο του Αστέρα: «Εγώ όπως ξέρετε είμαι τρεις μέρες στην ομάδα, τέταρτη με τη σημερινή.

Θα μπορούσαμε να παίζαμε σήμερα με κάποια ομάδα που ανήκει στις αδύναμες της κατηγορίας και να κερδίζαμε με τέσσερα ή πέντε γκολ, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Αυτό το έχω πει και στη διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές και αν γινόταν έτσι, θα νόμιζαν όλοι ότι είναι πολύ καλά τα πράγματα και επιπλέον επειδή ήρθε ένας προπονητής που- σε εισαγωγικά αυτό- δούλευε σε πιο μεγάλες κατηγορίες κι επειδή πέρυσι ανέβασε τον Εργοτέλη, όλα θα είναι πολύ εύκολα.

Για μένα είναι άλλα πράγματα που μετράνε πολύ στο ποδόσφαιρο, που για να τα κατακτήσεις πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ και πρέπει να έχεις τα κατάλληλα εφόδια για να δουλέψεις. Εμείς αυτά δεν τα έχουμε. Έχουμε έναν πρόεδρο που αγαπάει την ομάδα και βάζει πολλά χρήματα. Και επειδή δίνει χρήματα δεν πάει να πει ότι αυτός βάζει τα χρήματα κι εμείς είμαστε… έχει εννιά ο μήνας».

«Θα μπορούσαμε και δεύτερο γκολ»

Για το παιχνίδι, ο Σούλης Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Παίζαμε με μια ιστορική ομάδα, μια ομάδα που την έχω ξαναπαίξει και με επιτυχίες και με αποτυχίες, με πολύ κόσμο στο πλευρό της  και νομίζω μια πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είδα εγώ σήμερα. Αλλά νομίζω οι ποδοσφαιριστές οι δικοί μου, παρότι έκανα πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, όπως είδατε, αυτοί που έπαιξαν είχαν πολύ καλή απόδοση, έπαιξαν πολύ δυνατά, περιορίσαμε τον αντίπαλο, πετύχαμε κι ένα γκολ στο α΄ ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο και δεν απειληθήκαμε καθόλου, από μια ομάδα που είναι ακόμα αήττητη και μέχρι σήμερα είχε δεχτεί στο πρωτάθλημα μόνο ένα γκολ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος