FOLLOW US: facebook twitter

Σοβαρά 29χρονος σε τροχαίο στη Διασπορά

Ημερομηνία: 22-02-2017 | Συντάκτης:

troxaio-29xronos-diaspora

Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα της 117 ΠΜ

Ένας 29χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο δρόμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης στη Διασπορά, μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με υπηρεσιακό όχημα της 117 ΠΜ.

troxaio-29xronos-diaspora2

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα. Ο αξιωματικός που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα ήταν έτοιμο να στρίψει προς τη Διασπορά, όταν συγκρούστηκε πάνω του η μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχε κατεύθυνση από την Κυλλήνη προς την Ανδραβίδα. Ο 29χρονος αναβάτης που σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε κράνος και τον κατάλληλο λοιπό εξοπλισμό συγκρούστηκε μετωπικά με το τζιπ και εκτινάχθηκε μαζί με τη μηχανή αρκετά μέτρα μακριά. Η πορεία της μοτοσικλέτας σταμάτησε πάνω στην περίφραξη της Διασποράς σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο της σύγκρουσης. Με ασθενοφόρο ο 29χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΥ Γαστούνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ έως την ώρα που γράφονταν το ρεπορτάζ ήταν πιθανή η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Πάτρας.

troxaio-29xronos-diaspora1

Στο παρελθόν στο δρόμο της Διασποράς έχουν συμβεί αρκετά σοβαρά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα και όλοι ήλπιζαν πως με την κατασκευή του νέου δρόμου η κατάσταση θα άλλαζε. Όμως λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσονται δυστυχώς συμβαίνουν ακόμα σοβαρά τροχαία.

troxaio-29xronos-diaspora3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος