FOLLOW US: facebook twitter

Σημαντική ενημέρωση από GRECOTEL στο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ Ι.ΙΕΚ

Ημερομηνία: 08-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

grecotel

Στο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ Ι.ΙΕΚ στα Καβάσιλα Ηλείας, βρέθηκε τη Δευτέρα, αντιπροσωπεία του Ομίλου GRECOTEL Hotels & Resorts, από το συγκρότημα της Κυλλήνης, προκειμένου να ενημερώσει τους σπουδαστές των σχετικών γνωστικών αντικειμένων, για την Πρακτική τους άσκηση, καθώς και τον τουριστικό κλάδο και τις προοπτικές που ανοίγονται στα νέα παιδιά, μέσω του τριτογενούς τομέα.

grecotel1

Με ιδιαίτερη χαρά έγινε δεκτή από την εκπαιδευτική μονάδα, η αντιπροσωπεία του ξενοδοχειακού Ομίλου της GRECOTEL, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γεώργιο Κοτσίφη, Διευθυντή Olympia Oasis, Θεοδώρα Πετσαγγουράκη, Προσωπάρχη Olympia Riviera Resort, Ηλία Τσαρούχα, Βοηθό Προσωπάρχη, Σταύρο Μαρκάκη, F & B Manager Olympia Riviera Thalasso και Ανδρέα Πλιάτσικα, Chef Olympia Oasis.

 grecotel3

Την παρουσίαση για την ενημέρωση των σπουδαστών του ΙΕΚ, έκανε η κα Θεοδώρα Πετσαγγουράκη, Προσωπάρχης, στην οποία μάλιστα δυο σπουδάστριες του ΙΕΚ, εκ μέρους των καταρτιζομένων , πρόσφεραν ένα μπουκέτο λουλούδια, με αφορμή και την ονομαστική της εορτή. Η κα Πετσαγγουράκη, κατά την διάρκεια μιας άρτιας παρουσίασης, ενημέρωσε τους καταρτιζόμενους του ΙΕΚ, τόσο για τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη και τις δυνατότητες που προσφέρει στους σπουδαστές για την διεξαγωγή της Πρακτικής τους Άσκησης, καθώς και για τη δυνατότητα μελλοντικής συνεργασίας, στα διάφορα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της GRECOTEL ανά την Ελλάδα, ενώ ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους σπουδαστές του ΙΕΚ.

grecotel2

Εκ μέρους της Διοίκησης του Τεχνολογικού Ελληνορωσικού ΙΕΚ, ο κ. Παναγιώτης Σκαρτσιάρης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της Grecotel για την άμεση και δια ζώσης ενημέρωση προς τους σπουδαστές, ενώ αναφέρθηκε στην προσφορά και τη σημασία του ομίλου Δασκαλαντωνάκη στον τουριστικό τομέα της Ελλάδας και της περιοχής, καθώς και στη δυναμική της Grecotel.

Στην ενημέρωση βρέθηκαν και καθηγητές του Ι.ΙΕΚ, παρουσία του Διευθυντή και του Υποδιευθυντή του Ι.ΙΕΚ, κ.κ. Γιώργου Μπακογιάννη και Νίκου Διαμαντόπουλου αντίστοιχα, οι οποίοι από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τα μέλη της αντιπροσωπείας από το Grecotel Κυλλήνης, για τον ερχομό και την ενημέρωση των σπουδαστών καθώς και για τους δρόμους συνεργασίας που ανοίγονται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος