FOLLOW US: facebook twitter

Σε τι κόσμο ζούμε…

Ημερομηνία: 08-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Σχόλια

kiki-koloverou2

Τρομάζω με όλα εκείνα τα αδιανόητα που συμβαίνουν στον κόσμο και κυρίως όταν αφορούν παιδιά. 17χρονη λέει, βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση κατόπιν χρήσης χασίς και κοκτέιλ χαπιών. Την κοπέλα βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη περίοικοι και στο Νοσοκομείο, πέραν της χρήσης ουσιών διαπιστώθηκε ότι είχε βιαστεί… Και μάλιστα για… δεύτερη φορά σε διάστημα ενός χρόνου…

Ξέρω, όλοι θα σπεύσετε να πείτε… ας πρόσεχε. Βεβιασμένη κριτική και εύκολα συμπεράσματα για ένα παιδί 17 ετών που για χίλιους δυο λόγους – που δε θα μάθουμε μέσα από τα δίστηλα των εφημερίδων-  έχασε το δρόμο του. Και που δεν άξιζε όμως- όπως δεν αξίζει σε κανένα- τέτοια απάνθρωπη μεταχείριση…

Παραδίπλα, ακόμα μια σοκαριστική είδηση που αναφέρεται σε σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου από τρείς συμμαθητές του εκ των οποίων το ένα κορίτσι.  Δέκα χρονών!

Τι κουβαλάνε αυτές οι ψυχές και πόσο πόνο κρύβουν μέσα τους για να μεταμορφώνονται σε τόσο τρυφερές ηλικίες σε απίστευτα τέρατα…. Και αναφέρομαι στους θύτες και όχι στα θύματα που θα παλέψουν πολύ να κλείσουν τις πληγές τους- και «ίσως» κάποτε τα καταφέρουν-  είτε είναι 10 χρονών και έχουν την οικογένεια στο πλευρό τους, είτε 17 και έχουν παραστρατήσει εξαιτίας της αμέλειας των δικών τους ανθρώπων.

Θλίβομαι, διαβάζοντας τα νέα, σπαράζω κρυφά μέσα μου για το κακό που υπάρχει εκεί έξω και αναρωτιέμαι διαρκώς, τι δεν κάνουμε καλά, εμείς οι μεγάλοι και τι πρέπει να αλλάξουμε για να προσφέρουμε ένα δικαιότερο και ασφαλέστερο κόσμο στα παιδιά μας, τα βιολογικά και τα ξένα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος