FOLLOW US: facebook twitter

Σε ποιες οδούς θα γίνει η λαϊκή αγορά Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 06-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

laiki-sdoe1

Νέες διευκρινήσεις για τα τρία επόμενα Σάββατα

Εκ παραδρομής στην ανακοίνωση της Τετάρτης 5/10/2016 αναφέρθηκε ότι θα χρησιμοποιηθεί και η οδός Οινομάου σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι χώροι που έχουν προβλεφτεί για την μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς της Αμαλιάδας τα τρία επόμενα Σάββατα.

Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, αφού δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της Τροχαίας Αμαλιάδας και κατόπιν τούτου ισχύουν οι εξής οδοί και τμήματα για την μεταφορά της Λαϊκής, αρχής γενομένης από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016:

1) Επί της οδού που αρχίζει από την οδό Οινομάου και καταλήγει στην είσοδο της λαϊκής, που έχει δύο κατευθύνσεις – ρεύματα από Δύση σε Ανατολή και από Ανατολή σε Δύση με διάζωμα στη μέση. Σε αυτό το σημείο θα εγκατασταθούν οι πωλητές αγροτικών προϊόντων (παραγωγοί – επαγγελματίες).

2) Επί της οδού Κιλκίς από το σημείο που αρχίζει από την οδό Οινομάου με κατεύθυνση προς Ανατολή, διέρχεται πλησίον της Δυτικής εισόδου της λαϊκής και συνεχίζει κατά μήκος της νότιας πλευράς του χώρου της λαϊκής, θα γίνει η εγκατάσταση των επαγγελματιών πωλητών βιομηχανικών ειδών, εκτός και χρειαστεί ένα μέρος να καλυφθεί από πωλητές αγροτικών προϊόντων.

3) Επί της οδού Μακεδονίας από την δυτική είσοδο της λαϊκής με κατεύθυνση προς Νότο έως το πολύ μέχρι την κάθετη οδό Πύρρωνος.

Υπενθυμίζουμε ότι, η μεταφορά κρίνεται επιβεβλημένη, αφού θα πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής των στεγάστρων στον χώρο στάθμευσης του Αθλητικού κέντρο Αμαλιάδας, όπως προβλέπεται από σχετική σύμβαση και τοπογραφικά διαγράμματα.

Θερμή παράκληση είναι να μην σταθμεύουν στις συγκεκριμένες οδούς τα αυτοκίνητα, από τις 04.00 π.μ. έως το πέρας της διενέργειας της λαϊκής, το αργότερο έως τις 15.00 τα επόμενα τρία Σάββατα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος