FOLLOW US: facebook twitter

Σε λειτουργία μετά από δυο μήνες ο Μαστογράφος

Ημερομηνία: 28-01-2017 | Συντάκτης:

mastografia

Ξανά μετρήσεις οστικής πυκνότητας στο Νοσοκομείο Πύργου

Σε λειτουργία, μετά από τρία χρόνια παύσης, τίθεται από την προσεχή Πέμπτη, το μηχάνημα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας στο Νοσοκομείο του Πύργου, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αναβάθμιση του Ακτινολογικού Τμήματος του Γ. Ν. Ηλείας.

Η επισκευή του μηχανήματος, ολοκληρώθηκε και πλέον, οι πολίτες της Ηλείας μπορούν να απευθύνονται στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου για την πραγματοποίηση της σημαντικής για την υγεία τους, εξέτασης- μέτρησης της οστικής πυκνότητας. Για το κλείσιμο των ραντεβού, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο 2621082429.

diamantopoulos-kostas2

«Ένας ακόμα στόχος που είχε τεθεί κατακτήθηκε. Πρόκειται για την επαναλειτουργία του μηχανήματος Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας. Η προσπάθεια μας θα είναι διαρκής και επίμονη» επισήμανε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Κώστας Διαμαντόπουλος ενώ πρόσθεσε ότι επόμενος στόχος τους είναι η επαναλειτουργία του Μαστογράφου.

Για το σκοπό αυτό, όπως είπε, από τις 9 Ιανουαρίου, Ακτινολόγος του τμήματος εκπαιδεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών του Ρίο, στην Μαστογραφία. «Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του για διάστημα περίπου δύο μηνών πρόκειται να λειτουργήσει και ο Μαστογράφος.  Η προσπάθεια για την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης πολιτών και συστήματος υγείας στο Νομό μας θα είναι αέναη με απόλυτο κριτήριο στις ενέργειες μας, την ασφαλή και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος