FOLLOW US: facebook twitter

Σε γιορτινούς ρυθμούς ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 20-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Βάρδα-Ανδραβίδα και Τ.Κ

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ,το Ν.Π.Δ.Δ.Αθλητισμού-Πολιτισμού κ Περιβάλλοντος, οι Δημοτικές κ Τοπικές Κοινότητες και οι Σύλλογοι του Δήμου, όλοι μαζί με μια ψυχή, γιορτάζουν τις Θείες Μέρες και την έλευση του Νέου Χρόνου, συνδιοργανώνωντας πολυποίκιλες εκδηλώσεις Αγάπης για μικρούς και μεγάλους.

Με εναρκτήρια εκδήλωση αυτή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στις 22\12\2017 στην Βάρδα και το τετραήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων του από το Δήμο και τους ενωμένους Συλλόγους της Βουπρασίας, οι πόλεις και τα χωριά του Δήμου μας φοράν τα γιορτινά  τους, ανάβουν Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και στήνουν Εορταστικές εκδηλώσεις…..

Στην Ανδραβίδα τετραήμερο εκδηλώσεων και βραδιές ευχών

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας, η Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας, η Φιλαρμονική Ανδραβίδας”ΑΡΙΩΝ”,ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας, ο Σύλλογος Φίλων του Πολιτισμού ”Η ΕΣΤΙΑ”,ο Λαογραφικός Σύλλογος ”Ο ΜΩΡΙΑΣ” ,ο Ιππικός Όμιλος ”ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”και οι Μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Ανδραβίδας, μοιράζονται τις δράσεις τους και στέλνουν τις ευχές τους τις Άγιες Μέρες για μια Καλή Νέα Χρονιά.

Στις 23 Δεκεμβρίου, ημέρα Σαββάτο και ώρα 6.00μμ ο Άγιος Βασίλης της ΕΣΤΙΑΣ με άμαξα των Σπαρτακιστών και με συνοδεία της Φιλαρμονικής , αφού πορευτεί από το εμπορικό κέντρο της πόλης, θα φτάσει στην καταφώτιστη πλατεία της Αγ. Σοφίας φορτωμένος με δώρα για τα παιδιά και θα εγκατασταθεί  στο σπίτι του, που με πολύ αγάπη θα έχουν στολίσει ο Λαογραφικός Σύλλογος ”Ο ΜΩΡΙΑΣ” και οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου κερνώντας γλυκίσματα διά χειρός των μητέρων των μαθητών. Εν συνέχεια η Φιλαρμονική θα παιανίζει σε ρυθμούς εορταστικούς για να γίνει η παρουσίαση της Αναδρομής της Παράδοσης μας των Θείων Ημερών , για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι από το Παραδοσιακό  τμήμα της ΕΣΤΙΑΣ. Η βραδιά θα κλείσει με Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες από το τμήμα Ρυθμικής της ΕΣΤΙΑΣ.

Στις 27 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.00μμ , στο Δημοτικό Μέγαρο Ανδραβίδας, θα γίνει η Βράβευση από την Δημ. Κοινότητα Ανδραβίδας , των επιτυχόντων μαθητών για το Σχολικό Έτος 2016-2017.

Στις 28 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6.00μμ, η  καταφώτιστη πλατεία της Ανδραβίδας θα περιμένει τους μικρούς της φίλους σε μια διασκεδαστική βραδιά (face-painting-ομαδικά παιχνίδια), Αμαξάδα από την Εορταστική Ομάδα των Σπαρτακιστών, μπουρμπουλήθρες και άφθονους λουκουμάδες από τον Εμπορικό Σύλλογο, για να γεμίσει ο ουρανός της με τα Φαναράκια των Ευχών, στέλνοντας τις πιο θερμές ευχές σε όλο τον κόσμο.

Στις 30 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 6.00μμ , οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια  από το Τμήμα Μουσικής της ΕΣΤΙΑΣ θα πλημμυρίσουν με νότες την πλατεία για να ακολουθήσει ένα τρελό ξεφάντωμα σε LATIN ρυθμούς, καθώς και μοντέρνες χορογραφίες από τα τμήματα της ΕΣΤΙΑΣ που θα κρατήσουν μέχρι πρωίας στο party που θα ακολουθήσει, προσκαλώντας ευχάριστα την έλευση του Νέου Χρόνου.

Καθ’ όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων της πλατείας, θα λειτουργεί Εορταστικό Παζάρι , για αγορές και δώρα συμβολικά που θα στηρίξουν τις μαθητικές δράσεις από τα παιδιά της Γ’ Γυμνασίου Ανδραβίδας.

«Βραδιές ευχών» στις Τ.Κ ΜΕΛΙΣΣΑΣ-ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΜΥΡΣΙΝΗ

ΜΕΛΙΣΣΑ

Στις 21 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 6.00μμ το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου και η Τοπική Κοινότητα Μέλισσας , διοργανώνουν ένα γλυκό εορταστικό βράδυ διά χειρός γυναικών Μέλισσας, με Παραδοσιακά Κάλαντα , ποιήματα, ομαδικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση της κλόουν των Χριστουγέννων σε ζωγραφισμένα εορταστικά προσωπάκια , κάτω από έναν ουρανό φωτισμένο από τα Φαναράκια των Ευχών.

ΝΕΟΧΩΡΙΟΝ

Στις 26 Δεκεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 6.00μμ, το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου , σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο’ “ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ”, θα μοιράσουν και θα μοιραστούν ομαδικά παιχνίδια σε χαρούμενα ζωγραφισμένα παιδικά προσωπάκια, γλυκάσματα διά χειρός των μελών του Συλλόγου και θα στείλουν τις πιο θερμές ευχές τους ανάβοντας τα φανάρια  των Ευχών.

ΜΥΡΣΙΝΗ

Στις 29 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 6.00μμ , το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου μας σε συνεργασία με τον Εκπολιστικό Σύλλογο Μυρσίνης ”Ο ΔΑΦΝΗΣ” , θα μοιραστούν με τα παιδιά μια βραδιά γιορταστική με διασκεδαστικές δράσεις από την κλόουν των Χριστουγέννων και θα φωτίσουν τον ουρανό της Μυρσίνης με αναμμένες ευχές για μια καλύτερη νέα χρονιά. Παράλληλα στο Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης από τους Συλλόγους και τους Φορείς προγραμματίζονται κατά τόπους και άλλες Εορταστικές εκδηλώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος