FOLLOW US: facebook twitter

Σεμινάριο Φωνητικής & Θεατρικού Παιχνιδιού από τους heterronymous

Ημερομηνία: 21-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

music-seminario-heterronymous

Το επόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου στη Γαστούνη

Σεμινάριο Φωνητικής και θεατρικού παιχνιδιού, διοργανώνει η Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού heteronymous στη Γαστούνη, το επόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι επιθυμούν, μικροί και μεγάλοι, δεν υπάρχει όριο ηλικίας, ενώ δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις.  Ώρα έναρξης του Σεμιναρίου  6 το απόγευμα  και διάρκεια… μακρά, μπορεί να φτάσει και … 2 το πρωί της Κυριακής, όπως αναφέρει και η πρόσκληση της Ομάδας.  Στο σεμινάριο θα διδάξει η Φένια Καρδιανού, μια καλλιτέχνης με εξαιρετικές σπουδές και επαγγελματική πορεία, απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, απόφοιτος  του Εθνικού Ωδείου Αθηνών με βαθμό πτυχίου Άριστα 10 παμψηφεί, με δασκάλα την κυρία Στέλλα Χροναίου, η οποία έχει μάλιστα διδαχθεί  στο Εθνικό Ωδείο Παιδαγωγικά και Διδασκαλία. Στο Σύγχρονο Εργαστήρι Τέχνης του Χαλανδρίου “Το Σπίρτο” έλαβε μέρος στα Μουσικά Σύνολα δίνοντας παραστάσεις και συναυλίες. Έχει εμφανιστεί σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθηνών. Το 2013 παρακολούθησε το Σεμινάριο Σύγχρονου Τραγουδιού στη “Μουσική Σύναξη” στη Μάνη. Ως καλλιτεχνική και ανήσυχη φυσιογνωμία έχει λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής και δημιουργίας κοσμημάτων.

theatriko-paixnidi-heterronymous2

Τι ακριβώς θα διδαχθούν όσοι θα συμμετάσχουν;

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Παίζουμε με τις λέξεις, τους χαρακτήρες και τους ρόλους εξασκώντας τη δημιουργικότητα μας μέσω της σωματικής έκφρασης, τη φαντασία αλλά και την αισθησιακή μας μνήμη. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, μαθαίνουμε να εμπιστευόμαστε, να συνεργαζόμαστε και να μετατρέπουμε την επικοινωνία σε ένα μαγικό παιχνίδι, ανοίγοντας το δρόμο προς τον καλύτερο εαυτό μας.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ: Η φωνή μας είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας που αν το εξερευνήσουμε θα εκπλαγούμε από τα μυστηριώδη μονοπάτια που μπορούμε να πορευτούμε. Κάνουμε φωνητικά παιχνίδια και ασκήσεις για να μάθουμε τη σωστή χρήση της φωνής και την εκγύμναση του διαφράγματος που μας προσφέρει ένταση, διάρκεια, σωστή άρθρωση καθώς και τη σωστή στάση σώματος και κίνησης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος